ANNONS

Coola Bicky

/

Åh vad häftigt det var att träffa Bicky Chakraborty, han har grundat hela Elite Hotels i Sverige och är en fantastiskt imponerande entreprenör. När vi sågs så sträckte jag fram handen för att presentera mig men då sa han ”vi har ju träffats”. Bra start Bella att inte minns något sådant. Sedan sa Bicky att han var med i juryn och bestämde att jag skulle bli BNI:s (världens största affärsnätverk!) Nätverkare år 2010. Himla kul, det visste jag inte. Vi pratade om ett samarbete mellan Löwengrip Care & Color och Elite Hotels men mer än så är hemligt…

[showhide type=”post” more_text=”Show English translation…” less_text=”Show less…”]

It was so cool to meet Bicky Chakraborty, the founder of Elite Hotels in Sweden. He’s inspiring. When we were introduced I stretched out my hand to say hi and he said ”we’ve already met” – Good start Bella, well remembered. Then Bicky said he was on the jury that awarded me BNI’s Networker in 2010. So cool, I had no idea. We talked about a potential partnership between Löwengrip Care & Color and Elite Hotels, but I can’t tell you more for now.

[/showhide]

IMG_3720.JPG

Alltid när jag träffar människor som jag inspireras av så får jag tygla mig själv för att inte bombadera dom med frågor. Helst av allt vill jag bara sitta instängd i ett rum med personen och fråga allt som finns. Vara en svamp som bara suger åt mig all kunskap och råd. Men idag höll jag mig till en fråga som jag var så nyfiken på och det var ”Vilket är ditt favorithotell i hela världen?”

Eden-Roc-Antibes-France

… Och svaret var Hotel du Cap Eden Roc i Antibes i Södra Frankrike. Varför det! Utbrast jag (okej, två frågor blev det) ”För att där man kan hoppa ner i havet från poolen” Svarade Bicky.

Dit måstre vi åka, Odd!

36
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00