Strax efter elva idag så gästar Pingis och jag Nyhetsmorgon för att prata pengar & kids. Hur ska man på bästa sätt spara till sina barn? Ett jättebra och viktigt ämne tycker jag.

IMG_3680.JPG
Hittade denna bild på oss från Elle-galan. Det var första gången jag lämnade hemmet och Gillis i fyra timmar, då var han 1 månad och 29 dagar för att vara exakt. Det kändes verkligen läskigt att komma iväg. Lite skönt men mest känslan av att vara Bambi på hal is. Hade ingen bröstpump med mig (så få timmar) men när jag kom hem så hade jag sååå ont. Jag var ju van att amma varannan timma. Minns att Gillis sov och jag hoppade in i duschen och handpumpade, åh så befriande det var trots att jag kände mig som en ko.

[showhide type=”post” more_text=”Show English translation…” less_text=”Show less…”]

At 11 today Pingis and I are on Nyhetsmorgon to talk about money and kids. How can you save for your kids in the best way? A great and important subject I think.

I found this picture from the Elle Gala. It was the first time I left Gillis for four hours, he was one month and 29 days to be exact. It felt really scary to get away. Kind of nice but mostly the feeling of being Bambi on ice. I didnt bring a breast pump because I was only there for a few hours but when i came home I was in sooo much pain. I was used to breastfeeding every other hour. I remember that Gillis was asleep so I got in the shower and hand pumped, oh it felt so good even though I felt a bit like a cow.

[/showhide]

 1. You two women are looking so beautiful in this pic, the topic of discussion is money and kids, a true ladies talk !

 2. Sandra skriver:

  Tack till er båda för mycket inspiration. 🙂

 3. Dini skriver:

  Jag hoppas verkligen att jag kommer stråla lika mycket som dig den dagen jag väntar barn! Du ser ut att må fantastiskt både under och efter graviditeten 😀

 4. Liza skriver:

  Förstår att det blev en turbulent kväll för dig, men du klarade ju faktiskt av det! 🙂 Du är så himla fin på alla sätt, Isabella! 🙂

  Hoppas att pratstunden i Nyhetsmorgon gick bra, jag tog sovmorgon idag. Så missade det!

  Ha en fortsatt fin söndag! 🙂
  Kramar till fina dig!♥

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..