ANNONS

Bron

/

Vi har haft en mysig eftermiddag. Mamma, styvpappa, Daniel och Julia kom över för fika idag. Gillis är så förtjust i sin mormor, det är så gulligt att se. Jag öppnande paket också, en underbar mjuk pyjamas och gott té. Det är förresten nog det bästa med att fylla år på hösten, alla mysiga paket. Nu har Gillis precis somnat (strax efter 18.00 … Han går ju efter sommartiden och då är den 19.00) och vi ska äta middag och se på Bron. Herregud så bra den är! Jag frågade Odd igår om jag är som Saga Norén ibland (vet att jag inte har Asperger men vissa saker känner jag ändå igen) och Odd svarar ”ehm …… Det tror jag inte”. Lång tystnad. Jag har aldrig lärt mig ironi och vid sådana situationer blir det alltid märkligt och jag måste fråga ”hur menade du nu egentligen?” Äh vi är nog alla lite som Saga ibland, oavsett diagnos eller inte.

[showhide type=”post” more_text=”Show English translation…” less_text=”Show less…”]

We’ve had a nice afternoon. My mum, step dad, Daniel and Julia came over for a coffee. Gillis loves his grandma, it’s so sweet to watch. I opened some presents as well, a wonderful soft pajamas and yummy tea. One of my favourite things about having an autumn birthday is that you get those kinds of gifts. Gillis just fell asleep (a little bit after 6… He’s still on summertime so really he’d fall asleep at 7) and we’re about to have dinner and watch the Bridge. Omg it’s so good! I asked Odd if I’m ever like Saga Norén (I know that I don’t have Asperger but I could identify with some things) and Odd answered ”ehmm… don’t think so”. Long silence. I never got irony and in those situations it always gets awkward and I have to ask ”what did you mean then?”. I think we all have a bit of Saga, regardless of diagnosis.

[/showhide]

IMG_3701.JPG

30
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00