Alltså det här är hemskt. Vädret kan väl bara bestämma sig? Antingen får det regna på rejält så att det blir klart eller sluta helt. De här småduggregnet som blåser i mitt ansikte från alla håll är tortyr. Något som har vägt upp vädret idag var i alla fall en god brunch på Griffins med Sheila och Rasmus. Eftersom min födelsedagsmiddag där var rätt kaotisk med Gillis så hade Sheila och jag laddat upp. Hon tog med papper och kritor till Aline och Gillis och jag hade med ipaden med en titt ut-app Gillis älskar. Men det behövdes knappt, barnen lyckades underhålla varandra från stolarna så vi fick en lugn mysig brunch. Verkligen ett lotteri det där. Griffins dessertbord var fantastisk, pannkakstårta med kolasås, morotskaka och créme brulee….

[showhide type=”post” more_text=”Show English translation…” less_text=”Show less…”]

Oh this is awful. I wish the weather would make up its mind? Either rain properly so that it’s done or stop completely. This light rain is torture. To make up for the weather we went for a nice brunch with Sheila and Rasmus. Since my birthday dinner was a bit chaotic with Gillis, Sheila had I had prepped. She brought paper and crayons for Aline and Gillis and I had the app ready with a peekaboo app that Gillis loves. But we hardly needed it, the kids kept each other entertained in their chairs so we had a nice, cosy lunch together. It’s really hit or miss. Griffins’ dessert table was amazing, pancake cake with fudge sauce, carrot cake and creme brulee….

[/showhide]

IMG_3670.JPG

IMG_3671.JPG

 1. Maria skriver:

  Du passar väldigt bra i färgen på din jacka!

 2. Hej Isabella. Har länge velat gå till Griffins, va kul att dem börjat med brunch. Hur va det att ha med barn, var det högljudt där, står att dem har en DJ? Skulle vilja ta med min lilla son på 11 månader och min sambo.
  Tack! 🙂

 3. Olivia skriver:

  Inte för att vara sån, men inte undra på att du har så dålig hy när du bland annat äter en sådan där dålig mat.
  Du vet att dålig mat och akne går hand i hand? Just saying..

 4. Johanna skriver:

  Hej Isabella!

  Jag tror jag har läst att du är laktosintolerant och ganska känslig också, men det känns inte så när du berättar vad du äter. Tål du lite laktos eller har du hittat ett bra sätt at få god laktosfri mat/efterrätter ute på restauranger? Skulle verkligen behöva tips där, jämfört med Finland är Sverige långt efter i att ta hänsyn till allergier ute, men utomlands är det ännu mycket värre, knappt nån som hört talas om det. Det är så trist, tex TGI Fridays har INGEN laktosfri efterrätt! Hur gör du?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..