ANNONS

Skitväder & brunch

/

Alltså det här är hemskt. Vädret kan väl bara bestämma sig? Antingen får det regna på rejält så att det blir klart eller sluta helt. De här småduggregnet som blåser i mitt ansikte från alla håll är tortyr. Något som har vägt upp vädret idag var i alla fall en god brunch på Griffins med Sheila och Rasmus. Eftersom min födelsedagsmiddag där var rätt kaotisk med Gillis så hade Sheila och jag laddat upp. Hon tog med papper och kritor till Aline och Gillis och jag hade med ipaden med en titt ut-app Gillis älskar. Men det behövdes knappt, barnen lyckades underhålla varandra från stolarna så vi fick en lugn mysig brunch. Verkligen ett lotteri det där. Griffins dessertbord var fantastisk, pannkakstårta med kolasås, morotskaka och créme brulee….

[showhide type=”post” more_text=”Show English translation…” less_text=”Show less…”]

Oh this is awful. I wish the weather would make up its mind? Either rain properly so that it’s done or stop completely. This light rain is torture. To make up for the weather we went for a nice brunch with Sheila and Rasmus. Since my birthday dinner was a bit chaotic with Gillis, Sheila had I had prepped. She brought paper and crayons for Aline and Gillis and I had the app ready with a peekaboo app that Gillis loves. But we hardly needed it, the kids kept each other entertained in their chairs so we had a nice, cosy lunch together. It’s really hit or miss. Griffins’ dessert table was amazing, pancake cake with fudge sauce, carrot cake and creme brulee….

[/showhide]

IMG_3670.JPG

IMG_3671.JPG

18
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00