… Jag är gravid igen! Gillis ska få ett syskon! Herregud, tårarna rinner bara för att jag skriver om det. Det är så himla stort och häftigt och vi är så lyckliga och förväntansfulla. Jag går in i vecka 13 i övermorgon och nya bebisen beräknas att komma den 14 april. Det blir 17 månader mellan Gillis och nya plutten vilket är tajt men också kul. Det har varit svårt att hålla det hemligt för er sedan jag plussade men vi bestämde oss ändå för att hålla ut till vecka 12. Det är ändå väldigt härligt att få ha något så stort för oss själva. Men nu syns magen så det går inte att dölja.

 

Som ni vet så har jag skrivit om Natural Cycles, deras p-app som fungerar som ett prevetivmedel men även tvärt om, att man kan planera graviditeten och det var precis så vi gjorde nu för att ha kontroll. Med Gillis tog det lång tid att bli gravid och jag orkade inte hålla på med ägglossningstest som ändå aldrig visade positivt så därför blev den här termometern och appen perfekt, vi prickade in två ägglossningar och jag blev gravid efter andra ägglossningen. Fantastiskt. Det finns så mycket jag vill berätta om och såklart visa lilla magen men det får jag göra senare för nu ska Odd, jag och Gillis fira med middag ute. Vi var på ultraljudet idag och såg att allt såg bra ut så nu efter vecka 12 kan jag slappna av och njuta på riktigt av det lilla undret på 5 centimeter i min mage.

bild 2 (25)
bild 1 (26)

[showhide type=”post” more_text=”Show English translation…” less_text=”Show less…”]

… I’m pregnant again! Gillis is going to get a sibling! Oh, I’ve got tears running from just writing about it. It’s so huge and cool and we’re so happy and excited. I’m going into week 13 tomorrow and the new baby is due to arrive April 14. There will be 17 months between Gillis and the new baby which is tight but fun. It’s been hard to keep this from you since I found out but we decided to keep quiet until week 12. It was pretty cool to be the only ones to know for a while. But now I’ve started showing so I can’t hide it any longer.

As you know, I’ve written about Natural Cycles, their contraceptive app lets you track to avoid pregnancy but also conversely to track when you’re most likely to conceive. That’s exactly what we did to stay on top of it. It took ages with Gillis and I didn’t want to take more ovulation tests since they never worked for me. The app and thermometer solution worked much better, we managed to time in two ovulations and I got pregnant during the second one. Amazing. There’s so much that I want to tell you and I obviously want to show you my tummy but it’ll have to wait because Odd, Gillis and I are on our way out for dinner. We went to the ultrasound today and everything looked great so now once we made it through week 12 I’m going to relax and just enjoy the little 5 cm wonder that I’m carrying.

[/showhide]

  1. Grattis, vilken otrolig känsla! Mellan mina småsyskon är det 15 månader och det är helt underbart. De leker med varandra hela tiden och leker även med varandras vänner. Känns väldigt tryggt att de har varandra oavsett om det är på skolgården eller hemma. Lycka till Bella!

  2. Vicky ! Grattis! Har följt din blogg i 2år ! Har en flicka som är född 19 oktober 2013 och väntar barn nummer två 18 januari 2015 ! 15 månader emellan. Allt var planerat och det ska bli kul ! Önskar dig all lycka !

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..