ANNONS
/

Om ni hade sett mig på gatan korsning Tegnergatan/Sveavägen imorse så hade ni skrattat för jag gick i min egen värld mot kontoret och fick plötsligt syn på mig själv på pelaren .. Och blev jätterädd! Alltså tokrädd. Jag hoppade till och fick panik i en halv sekund om varför någon var så himla lik mig. Sedan trillade ju poletten ner. Fick en tanke först att be en person fota mig framför pelaren (brukar leta efter en tjej i min egen ålder som ser snäll ut, känns minst pinsamt att fråga) men det var bara äldre män som gick förbi och då fegade jag ur. Oavsett i alla fall så är det häftigt att LCC:s mascara finns överrallt nu på stora bilder och ni hittar den hos Nordic Feel. 

cv

Vi får väldigt ofta in bilder från er som testar produkterna och den här fick jag från Ronja, hon köpte 18 hour och älskade den. 18 hour är ju en mascara som fokuserar på volym och lång hållbarhet (sitta i 18 timmar) och jag tycker att Ronjas fransar blev superfina. Det ser faktiskt ut som lösfransar.

lccmascarahannah

 … Förresten, spana in bloggen om ett tag. Har något kul att berätta 😉 

[showhide type=”post” more_text=”Show English translation…” less_text=”Show less…”]

If you’d seen me on the Tegnergatan/Sveavägen intersection this morning, you would have laughed because I was really in my own world on the way to the office and suddenly saw myself on a huge post… And got really scared! I mean terrified. I jumped and panicked for about half a second because I couldn’t get my head around how someone could look so much like me. Then I clocked on. I first wanted to ask someone to take a photo of me in front of it (I usually look for a friendly girl around my own age, who it’ll be less embarrassing to ask) but there were only older men around so I didn’t find the courage. Regardless, it’s cool that LCC’s mascara is advertised all over. You can buy it at Nordic Feel.

We get lots of pictures from you after you’ve tried it on and I got this one from Ronja. She bought 18 hours and loved it. 18 hours is a mascara that gives long-lasting volume (it lasts for 18 hours) and I thought that Ronja’s lashes looked greats. They actually look like fake lashes.

… By the way, check out the blog later. I have something fun to tell you 😉

[/showhide]

30
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00