Vi har haft workshop med Löwengrip Care & Color hela förmiddagen. Frukostmöte och bolla idéer kring alla lanseringar vi har under nästa år. Att ha frukostmöte är trevligt, problemet med det är att jag inte äter hemma på morgonen vilket gör att dagen får en dålig start. Jag är så himla känslig om jag inte äter och allt blir liksom fel. Hittade inte mina cykelnycklar först, ingen skjorta passade utan att det blev en glipa mellan brösten (världens mest irriterade grej, kan inte skjortor ha ett tunt foder som man knäpper under?), mina linser var slut så att jag fick ta glasögon och jag ogillar att cykla med glasögonen just för att glasen immar igen och så rinner alltid högra ögat. Små saker egentligen men när man är igång på tom mage är blir allting stort och jobbigt. Lärde mig en läxa i alla fall och ska aldrig mer på börja dagen utan en smörgås i magen. Jag är en frukostmänniska och det vet jag om.

Skärmavbild 2014-09-29 kl. 11.12.18

Nåja, inget mera gnäll. Något som är kul på produktfronten är allt vi håller på att ta fram i vår fabrik just nu. Som ni vet så jobbar vi på ett plattshampoo men det blev inte så bra som vi tyckte så vi jobbar vidare på det. Men en annan serie är shampoo och balsam för kombinerat hår. Precis som i ansiktet har många blandhy, att man både är torr och fet på samma gång. Likadant är det ju med håret.

.. Vem av er känner inte igen sig i att man har en fet hårbotten och torra längder?

Då passar ju inte shampoo och balsam för varken fett ellet torrt hår. Därför har jag valt att kombinera dom. Ett shampoo för fet hårbotten och balsam för torra längder/toppar. Superbra!

k

Prover från fabriken på kombinerat hår. Doften idag lutar åt Plum Bergamott!  

[showhide type=”post” more_text=”Show english translation…” less_text=”Show less…”]

We’ve had an Löwengrip Care & Color workshop all morning. We had a breakfast meeting and threw some ideas around for the launches next year. I always enjoy breakfast meetings, but it means that I don’t eat when I wake up and sets me up for a bad start. I get so sensitive when I don’t eat and everything ends up going wrong. This morning I couldn’t find my bike keys, none of the shirts fit without leaving a massive gap between my boobs (so annoying, can’t shirts have a thin lining that you button underneath), I ran out of contact lenses so I had to wear my regular glasses and I hate biking with them because the lenses fog up and makes my right eye runny. These are all little things but when you haven’t eaten they get blown out of proportion. I learnt a lesson and it’s to never start the day without a sandwich! I’m a breakfast person and I know it.

Anyways, that’s enough whining. A lot of exciting things are happening on the production side with all of the new products that we’re developing. As you know, we’re working on a straightening-effect Shampoo but it didn’t turn out the way we wanted it to so we are working on it. We’ve also started working on a hair series for combined hair types. Just like with skin you can sometimes have issues with being oily and dry at the same time.

… I bet at least some of you have experienced greasy roots and dry ends?

When that happens it’s hard to find the right shampoo and conditioner. So I’m trying to find the solution. A shampoo that combats greasy roots and a conditioner for dry ends. I think it’ll be brilliant!

[/showhide]

 1. Lina skriver:

  Jag röstar för ett snällt schampo för oss som som har extremt torr och något känslig hårbotten. 🙂

 2. Hejsan
  Ville bara säga det att jag har nu provat ditt shampoo i snart en månad, jag tycker inte att det är en höjdare direkt, nackdelarna med det ( som det har reagerat på Mig) är för det första att det inte skummar/löddrar så bra vilket ett shampoo ska göra, det andra är doften, jag tycker inte alls om doften, tycker nästan att det luktar lite unket och inte alls fräscht. Fördelarna med det är, det ger bra volym glans och styrka (iaf till mitt hår), och ”doften” håller sig inte i länge alls. Jag har även märkt att håret har vuxit snabbare och på ett betydligt friskare sätt än tidigare med andra shampoon. Som du ser är fördelarna fler än nackdelarna och det är ju super bra, för jag försöker inte på något sätt säga att det är ett dåligt shampoo, utan jag säger bara hur jag har reagerat på det, vilket kan vara bra att veta till kommande projekt, som nu t.ex.
  Jag använder även dina andra hår produkter och har inte märkt något negativt ännu.
  Tack för en underbar blogg, du är en stor inspirations källa.
  Många kramar/ Josefine

 3. Hej !
  Lite feedback :
  Jag ääääälskar resultatet av good to go, bästa torrschsmpot jag testat, och det är många!! Men SNÄLLA gör det även i annan doft, tycker den är alldeles för söt och tar överhand. Hade önskat nån mer fruktig/blommig/pudrig doft..

  Tack för fantastiska produkter!!

 4. Camilla skriver:

  Rejäla i-landsproblem du lider av! Blicka ut i världen och se den bistra verkligheten med krig, svält, flyktingar och allt mördande av civila kvinnor och barn. Agera!

 5. Maria skriver:

  Hej Isabella! Jag köpte LCC deo, schampoo och balsam i veckan:) jag är hittills mycket nöjd! Vad bra om du tar fram ett plattschampoo, mitt hår är helt hopplöst! Ingenting hjälper mot det! Det är lockigt och även om jag plattar det blir det typ lockigt på en gång! Så behöver ni någon att testa det schampot på så hör av dej. Mvh/maria

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..