Måndag morgon förmiddag vilket betyder nytt avsnitt från En Ecnomistas podcast. Idag pratar Pinigs och jag om åtta tips för att lyckas när man drar igång eget företag. Glöm tips som att skriva en lång affärsplan och göra swot-analys. Här är tips som fungerar i verkligheten :- )

[showhide type=”post” more_text=”Show english translation…” less_text=”Show less…”]

It’s Monday morning which means that there’s a new episode out of An Ecnomista’s podcast. Today Pingis and I discuss eight tips to succeed when you start up your own company. Forget advice about writing a long business plan and doing a swot-analysis. We give you tips that work for real :- )

[/showhide]

Skärmavbild 2014-09-29 kl. 09.45.30

 1. Carl skriver:

  Hej Isabella,

  Jag vill skicka en oreleasad produkt från mitt start-up företag till dig, du kommer ÄLSKA DEN!!

  Ha en bra kväll!

  Carl

 2. Precis vad jag behöver just nu, står i startfållan och ska snart at ett av de största stegen i mitt liv så här långt, nämligen starta eget företag! Måste säga att du är en stor inspirationskälla Isabella och jag har precis som du målet att en dag vara ekonomiskt oberoende.

 3. Lovisa skriver:

  Hej! Tycker er podd är super! Men har sedan ni bytte till VA haft tekniska problem, den pausar sig ständigt och det står att avsnittet inte längre är tillgängligt.. Är det min mac/iPhone som ärProblemet ? Vill ju att det ska funka!:)

 4. Micaela skriver:

  Jag kommer antagligen att starta eget företag när jag tar examen, och jag undrar om du har några tips på tidningar, böcker och liknande som tar upp ämnet (både hur man startar och hur man ”underhåller” ett företag), förutom det du själv har skrivit? 🙂

 5. Freja skriver:

  Hej! Jag är en 15åring tjej som har en dröm om att bli en egenföretagare när jag blir äldre!Jag följer eran podcast och tycker det är så roligt att lyssna! Jag undrar om ni skulle kunna göra ett avsnitt om hur man som 15åring kan börja tjäna pengar / utveckla affärsideer?
  Kram / Freja 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..