ANNONS

Nytt avsnitt ute!

/

Måndag morgon förmiddag vilket betyder nytt avsnitt från En Ecnomistas podcast. Idag pratar Pinigs och jag om åtta tips för att lyckas när man drar igång eget företag. Glöm tips som att skriva en lång affärsplan och göra swot-analys. Här är tips som fungerar i verkligheten :- )

[showhide type=”post” more_text=”Show english translation…” less_text=”Show less…”]

It’s Monday morning which means that there’s a new episode out of An Ecnomista’s podcast. Today Pingis and I discuss eight tips to succeed when you start up your own company. Forget advice about writing a long business plan and doing a swot-analysis. We give you tips that work for real :- )

[/showhide]

Skärmavbild 2014-09-29 kl. 09.45.30

12
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00