Tidningen Entreprenör följde med mig under några jobbdagar i augusti och september, det resulterade i ett fint reportage som är ute nu. Entreprenör hittar ni på Pressbyrån (köp den, otroligt bra inspiration för alla som gillar att driva företag) men vill ni bara läsa min intervju så ligger den uppe på deras sida här!

IMG_2875.JPG

IMG_2876.JPG

IMG_2877.JPG

IMG_2878.JPG

IMG_2879.JPG
[showhide type=”post” more_text=”Show english translation…” less_text=”Show less…”]The magazine Entrepreneur followed me during a fee days in August and September and resulted in a lovely reportage that’s just been published. You can find it in Pressbyrån (buy it, it’s great for inspiration). If you want to read the interview with me it’s available online here! [/showhide]

 1. Naglar till bra priser?

  Öppnar eget snart hemma. Första 5 kunderna får en gåva 🙂

  helenas_naglar @instagram
  helenas_naglar @facebook

  välkomna 🙂

 2. Satsar på eget nu och öppnar nagelsalong hemma nu. Akrylnaglar för bra priser och bra erbjudande på gång inför öppningen! 🙂

  Besök helenas_naglar på instagram eller helenas_naglar på facebook 🙂

  Välkomna!

 3. Emma skriver:

  Hej Isabella!
  Vill börja med att säga att du en så grym människa och en väldigt stor inspiration!

  Vill ställa en fråga till dig som entreprenör.
  Tror du att det är möjligt att starta ett företag med en nära vän utan att förlora vänskapen?
  Vi är 2 tjejer som kompletterar varandra perfekt, vi är båda lika drivna personer och vi har samma mål i livet.
  Vi drev 2013/2014 ett UF företag som gick hur bra som helst och vi tog oss ända till SM i ung företagsamhet. Visst, det blev ibland sura miner mellan oss men i löste sig alltid när vi satt oss ner och diskuterade. Frågan är hur det skulle fungera i den ”verkliga” företagsvärlden?

  Tacksam för svar! Svar från andra med egna erfarenheter uppskattas också!

 4. Åh vilket bra tips! Jag har själv tänkt att starta ett företag som skickar begandande hjälpmedel till de länder som inte har möjligheten att ge ut gratis, osv.
  Jag heter Natalie och blir 18 år i november. Min största passion är att skriva, mest krönikor och på min blogg, och går just nu Sam/ media på Åva gymnasium. På fritiden skriver jag såklart, är med vänner och allt en tonåring kan tänkas göra. Jag älskar mode och brinner för att hjälpa andra och det är något jag kommer jobba med i framtiden. Jag låter som en helt vanlig tonåring, vilket jag också är, men så här är det: jag föddes med en CP-skada och har svårt att gå, prata och motoriken är inte helt normal, men jag låter det aldrig stoppa mig. Jag har kämpat hela mitt liv mot fördomar och att få leva som jag vill, och har fått ta emot både ros och ris. Sverige är fullt med fördomar och även ungdomar som inte vågar att sticka ut och skäms över sig själva, det vill jag ändra på. Jag skulle bli överlycklig om så många som möjligt ville hjälpa mig att sprida mitt budskap, det skulle betyda så otroligt mycket.
  http://www.thisishowiroll.se
  instagram: natalieerikssonss

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..