ANNONS

Fredag off

/

Eftersom jag varit borta mycket från Gillis de senaste dagarna så tog jag denna fredagen ledig. Himla mysigt. Dagen började med att Gillis vaknade upp i vår säng, jag har börjar hämta honom på nätterna när han vaknar och är ledsen. Förut somnade han jämt om själv men nu eftersom han står upp i sängen och springer runt så tar de längre tid att stoppa om honom på nytt och halv fyra på morgonen vill jag bara sova så lösningen är att ta upp honom till oss. Ska jag vara helt ärlig så är det de mysigaste som finns för nu vill Gillis ligga nära och pilla i mitt hår när han somnar om. Som min mammahjärta bankar dom stunderna. Det är så häftigt när ens eget barn väljer närhet, sträcker ut armarna och vill kramas. Det är mäktigt.

Under dagen har vi varit på biljakt. Vi testade ju X5:an tidigare och idag blev det Touareg och Q7. De två sista leder faktiskt. Touaregs offret låg på 150 000 kronor mindre än X5 och Q7 är betydligt större. Men vi har inte bestämt oss än. Båda har fördelar och nackdelar. Nu har Odds mamma precis varit här och fikat, dags för middag snart och sedan väntar fredagsmys och Idol!

IMG_2835.JPG

10 månader och 80 cm.. Vår kille är inte så liten längre :)[showhide type=”post” more_text=”Show english translation…” less_text=”Show less…”]Since I’ve spent a lot of time away from Gillis recently I took today off. It’s been lovely. Gillis woke up in bed with us, I usually get him in the night if he cries. He used to fall back asleep on his own but he doesn’t anymore so I just let him sleep with us – it’s too much effort at four in the morning. In all honesty I love having him so close. My heart just swells when he plays with my hair. It’s so cool when your child wants to be close to you and hug you. Powerful.

We’ve been looking at cars today. We’ve already tested the X5 and today we tried the Touareg and the Q7. The Touareg is 150 000 less than the X5 and Q7 and much bigger. But we’ve not decided yet. Both have pros and cons. Odd’s mum has just been for coffee, time for dinner now and then Idol is on! [/showhide]

64
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00