20082013

 ”Style is a way to say who you are without having to speak”

Något jag älskar med hösten är att man kan äntligen får chansen att bära snygga höstjackor/kappor. Under alla dessa år jag har bloggat så har jag samlat på mig en hel del outfits, så jag bestämde mig att titta tillbaka i arkivet och se hur min stil på höstjackor/kappor har förändrats. Från 2008 – 2009 då bar jag i stort sett bara pälsar eftersom det är en bra investering och pälsar håller ju en extra varm om man jämför med en vanlig höstjacka. Om jag minns rätt så blev skinnjackor den nya hösttrenden 2009 och jag kommer ihåg att de var många tjejer och killar som sprang runt i sin nya skinnjackor på stan. 2009 gled jag ifrån pälsarna och blev själv förälskad i skinnjackor. Från 2011 till 2013 har jag bara kört på trenchoat och kappor, det är något jag verkligen känner mig mest bekväm i och som jag tycker är snyggast. Jag har fortfarande inte hittat den perfekta kappan för 2014!

Boozt.com har länge varit en samarbetspartner till Spotlife och de har nu upp till 25% rabatt på tusentals nyinkomna plagg från bästsäljande märken såsom Vera Moda, Desigual, Esprit, Gant, Selected Homme och många fler. Klicka här för att komma till kampanjen! (Adlink) 🙂

Skaffa looken

[showhide type=”post” more_text=”Show english translation…” less_text=”Show less…”]

”Style is a way to say who you are without having to speak”

Something that I love about the fall is the opportunity to wear nice coats. Through all my blogging years I’ve collected a whole bunch of outfits so I decided to have a peek in the archives and see how my style has changed. 2008-09 I basically only wore fur. Fur is a great investment and keeps you warmer than a regular coat. If I remember correctly leather jackets were the thing in 2009 and so many guys and girls ran around town in new leather jackets. 2009 I fell in love with learher jackets myself. From 2011-2013 I went for trench coats and regular coats, it’s something I feel comfortable and nice in. But I still haven’t found The perfect coat for 2014!

Boozt.com Has partnered with Spotlife For a long time now and they offer 25% on thousands of new items from bestselling brands like Vera Moda, Desigual, Esprit, Gant, Selected Homme och många fler. Click here To get to the campaign! (Adlink) 🙂

[/showhide]

 1. Fia skriver:

  När du lånar någon annans citat borde du citera. Den där meningen kommer från Rachel Zoe.

 2. Inte alla förunnat att kunna köpa en ny jacka varje vinter tyvärr…

  <3

 3. Emma skriver:

  Hoppas du har vuxit upp ifrån att använda päls och skaffat dig lite empati nu när du har barn och förstår vilket grovt djurplågeri som ligger bakom. Jag är vegetarian men att folk äter kött går ändå att acceptera, dock är människor som använder päls helt empatilösa. Usch så ledsen jag blir.

 4. Jag skiter fullständigt i alla ekonomiska anledningar till att pälsindustrin lever kvar. Det är HELT OACCEPTABELT att vi 2014 använder pälsar, begagnade som nya. Genom att använda begagnade pälsar stöttar man industrin, för man fortsätter trenden.

  Vet ni hur det går till eller? Hur en rävar dödas på en pälsfabrik (sista rävfarmen stängde på 90-talet i Sverige men våra grannländer har kvar sina och skickar hit skiten)? Samma med minkarna i Sverige?

  Jo men det kan jag tala om för er. De tar en stålkrage och fångar in räven i sin bur som den blivit uppfödd i, sedan sliter de ut den med kragen kvar. En person håller i kragen som är fäst till en längre metallstav, sedan tar en annan person tag i räven och för en en metallsticka i rävens stjärt och sedan tvingas en ned i munnen. Dessa metallstickor är kopplade till ström, som de sedan slår på och el tills den är död. Låter det humant? Räv är ett mårddjur, som går att tämja. Det vill säga att man kunde lika gärna göra samma sak med hundar. Du som når så oerhört många människor Isabella, det skulle vara så fint om du kunde stötta kampen mot päls. Om ni tvivlar på det jag skriver kan ni alla gärna gå in på Djurrättsalliansens hemsida och läsa mer!

 5. Hej Isabella!
  Allt sett upp till dig och tycker att du är en otroligt fantastisk och begåvad kvinna. Det jag dock inte förstår är hur du som så stor förebild kan tycka det är OKEJ att bära päls. Det är en fruktansvärd industri och du som förebild borde verkligen sätta ner din fot här och påverka att dina läsare inte köper päls!. Hoppas verkligen du tar dig en tankeställare på detta och att vi inte ser dig med fler pälsar.

  Mångda kramar Mathilda

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..