Linnéuniversitetet

Jag höll på att missa min föreläsning idag. Missförstod tiden lite grann och gick på toaletten och kissade när boardingen skedde (såg den inte eftersom jag satt på fel ställe) och så hör jag när jag sitter på toaletten att ”Kan Isabella Löwengrip komma till gate nummer 7”. Gissa om jag fick bråttom upp. Alltid lika pinsamt att kliva in på planet och se allas blickar ”Jaha, det var du som försenade allt”. Nåja, jag kom med i alla fall tur det för dagens föreläsning på Linnéuniversitetet var hur rolig som helst. 350 kvinnor i publiken. Det var Drivhuset och Young ladies in business som bjöd in mig. Stort tack.

IMG_2821.JPG

IMG_2820.JPG

IMG_2827.JPG

Efter föreläsningen så fick jag en present utav en kvinna som driver smyckesföretaget Evylee. Hon har döpt ett av hennes smycken efter mig. Blev så rörd att det kom tårar inför alla människor. Mitt mål är att inspirera och få andra att våga stå upp för sig själv och sina drömmar.

 1. Tjenixen!
  Gillar du mysig inredning som gör ditt hem personligt? Eller smycken som passar din stil?
  Och dessutom vill handla billigt?!
  Kika in hos oss på http://www.todieforinterior.com för att ta del av allt vi erbjuder!
  Vi är två tjejer som kämpar med en butik och en webbshop som är nystartat, hjälp oss få följa vår dröm!
  Vi säljer även fina lyktor som stödjer kampen mot barncancerfonden och rosa bandet! 🙂
  Varmt välkomna! <3

 2. Drivhuset är ett härligt initiativ. Det var där jag höll min första föreläsning om kvinnligt entreprenörskap på Malmö högskola 2003. Så det är ju roligt att du får göra samma sak 11 år senare…
  /Alexandra

 3. Emma skriver:

  Galet fint smycke! Love it! 😀

 4. Om det är någon tröst hör inte de på planet vad som ropas ut i högtalarna/att något ropas ut. Har själv blivit ropad på så jag vet hur det känns dock. 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..