Föreläsa i Växjö

God morgon på er!

Laddade dagen med att få sova ut (tack min älskade man), gosa med bebis, äta en superfrukost (eller supergod snarare) med fil, havrefras och färska bär och surdegsbröd med leverspastej. Gott. Kikade även på Shark Tank med Odd och blev peppad. Alla ni som har entreprenörsdrömmar, se det programmet (engelska varianten av Draknästet). Jag får alltid minst en affärsidé som poppar upp under programmets gång. Nu har jag precis kommit till Bromma Flygplats och ska flyga iväg till Växjö idag för att föreläsa på Linnéuniversitetet. Sist jag föreläste var 1,5 månad sedan så det ska bli kul. Är det någon av er som ska dit och kika? Flighten går om 40 minuter så jag har gott om tid att svara på mail innan. Alltid härligt när man känner att man ligger i fas. Tillskillnad från gårdagen.

IMG_2805.JPG

Kavaj Lindex, blus Jean Paul Gaultier för Lindex och skinnbyxor från Zara. Jag trodde faktiskt aldrig att stor del av min garderob skulle vara från Lindex, men dom har steppat upp så enormt så jag hittar det mesta av mitt basutbud där (köper online). Bra pris och fina kläder.

[showhide type=”post” more_text=”Show english translation…” less_text=”Show less…”]

Good morning guys!

I made sure that I was charged and ready to face the day by sleeping in this morning (thanks to my beloved husband) cuddle with my son, eat a fantastic breakfast (well, super tasty at least) with yogurt, cereal, fresh berries and then a sourdough sandwich with liver pate. Yummy. I also watched Shark Tank with Odd and got really psyched. If any of you dream of starting your own business, watch that show (it’s the American version of Dragon’s Den). I always get at least one business idea while I watch the show. I’ve just arrived at Bromma airport and am going to fly to Växjö to give a talk at the Linné University. The last time I gave a talk was over 1.5 months ago so I’m excited. Are any of you going to watch? The flight is in 40 minutes so I have a lot of time to answer emails beforehand. It’s always great to feel that you’re on top of things. Unlike yesterday.

Suit from Lindex, top from Jean Paul Gaultier for Lindex and leather trousers from Zara. I never thought that I’d buy so much from Lindex but they’ve really stepped up their game so I buy most of my basics there (from their online shop). Affordable and stylish.

[/showhide]

 1. Julia skriver:

  Hej Isabella! Det är så att jag och tre kompisar läser kursen entrepenörskap. Vi ska nu starta ett UF-företag inom kort, det enda problemet är att vi inte har någon bra affärsidé…Vi har funderat på att köpa in en produkt och sedan sälja eftersom att det känns enklast. Men vad är frågan? Jag undrar nu om du har några ideér eller tips på vad vi skulle kunna göra?:D Tacksam för svar
  Kram 🙂

 2. Namn skriver:

  Kan du sluta flyga överallt? Får fan klimatångest av att läsa dina inlägg.

 3. Anna skriver:

  Shark Tank är den amerikanska versionen av engelska Dragon’s Den…

 4. Lina skriver:

  Jag var där och lyssnade idag!! Du är en helt fantastisk människa och förebild. TACK för att du fyllde på inspirationskontot inom mig!! KRAM

 5. Shark Tank är USA:s kopia på brittiska Dragons Den

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..