Flattered hos Schuterman

Jag har en väldigt rolig sak att meddela och det är att Flattered har börjat säljas hos Nathalie Schuterman. Det är stort för oss och vi är superglada. Hos Nathalie Schuterman säljs bara märken med hög kvalité så det är som ett kvitto på att våra inomhus-ballerinas är så bra som vi har kämpat för. Så har ni vägarna förbi butiken i Stockholm så får ni gå in och kika!

IMG_2829.PNG

IMG_2828.PNG

… Bor ni inte i Stockholm så kan jag glatt meddela att vår egen Flattered-shop har fått påfyllning på lagret så nu finns alla storlekar (35-42!) och alla färger inne. Min favorit nu är den mossgröna men jag tror att taupe kommer bli dom jag använder mest under hösten. Vilken färg tycker du är finast?

[showhide type=”post” more_text=”Show english translation…” less_text=”Show less…”]I have something fun to tell you! Flattered is now going to be sold at Nathalie Schuterman. That’s a huge deal for us and we’re so happy about it. Natalie Schuterman only sells brands of special quality so it’s really a sign that our ballerinas are as excellent as we’ve wanted them to become. If you pass the store in Stockholm, go have a look!

… Bor ni inte i Stockholm så kan jag glatt meddela att vår egen Flattered-shop har fått påfyllning på lagret så nu finns alla storlekar (35-42!) och alla färger inne. Min favorit nu är den mossgröna men jag tror att taupe kommer bli dom jag använder mest under hösten. Vilken färg tycker du är finast?[/showhide]

 1. linnéa skriver:

  De rosa, helt klart! Dock är allihopa fantastiskt fina.

 2. Erika skriver:

  De rosa ??

 3. M skriver:

  Jag gillar de röda bäst, rött går alltid hem hos mig.
  Hade dock föredragit om de var loafers istället. Tycker att det ser lite mer dressat och inte så gulligt ut, hade dessutom passat bättre på kontoret 🙂

  Loafers hade jag kunna tänka mig att köpa men inte ballerina så här kör jag på raggsockar istället.

  Gillar förresten Skodareklamen som kommer upp när man kommenterar, vet inte om jag är lite efter kanske men det var en ny typ av reklam för mig i alla fall. Det gillas 🙂

  1. malin skriver:

   Antingen har hon fått kicken eller så har hon insett att det kommer att gå åt skogen.

 4. Mie skriver:

  Röda och gröna är finast! Och fantastiskt att dom finns i 35!

  Skulle du kunna skriva något om balansen mellan att klara allt själv/lösa sina egna problem, och att ta hjälp av andra? Är det kanske så att en lösning på problemet är att ta hjälp inland när man kört fast? Jag vill alltid klara allt själv, men det börjar kännas orimligt… Hur gör du med detta? Du verkar så otroligt stark och självständig… Tar du någonsin hjälp av andra?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..