ANNONS

Min onsdag

/

Jag vet inte hur dagen kunde bli så stressig egentligen. Frisör på morgonen, sedan två möten, hem en stund och sedan nu kvällsmöte med Flattered. Kaos inombords. Dagens lunch var hur som helst en träff med Löwengrip Care & Colors advisory board. Det är en grupp som man rådfrågar, inte lika formellt som en styrelse utan mer som duktiga bollplank. På plats var det Elles Chefredaktör Hermine, Kings chefredaktör Per, skivbolagsdirektör Linus och författaren Denise Rudberg. Otippat men fantastiskt gäng som hade en massa bra idéer och synpunkter på alltifrån LCC som varumärke men också kommande strategi. Det var så roligt att få träffa Denise Rudberg, jag har ju varit ett stort fan länge av hennes böcker. Denise är otroligt smart, snabb och sätter ord på allas tankar.

Hur som helst lyckad lunch!

IMG_2783.JPG

Dagens lunch blev en oxbringa med tryffelpotatispuré!

IMG_2784.JPG

Efter det sprang jag bokstavligen till Bonnier och hade möte med korrekturläsare och ansvarig för omslag. Vi spikade det allra sista, texten på baksidan och vilken ljusblå nyans omslaget ska ha samt foliering som alla böcker haft. Tror att det blir hur fint som helst.

IMG_2785.JPG

Eftersom jag har sent kvällsmöte idag och missar Gillis nattning så bestämde jag mig för att åka hem två timmar och gosa med bebis och hund. Det var väl egentligen det som körde ihop sig rent tidmässigt. Egentligen skulle jag åkt till kontoret och jobbat undan två timmar istället. Men det är de som är svårt när man har barn, saknaden sliter i hjärtat och att vara borta från åtta på morgonen och komma hem när han har somnat klarar jag inte av, jag måste på pussa godnatt.

Hur som helst. Nu är det dags för styrelsemöte!

[showhide type=”post” more_text=”Show english translation…” less_text=”Show less…”]

I have no idea how today ended up being so stressful. I went to the hairdressers in the morning, had two meetings, went home for a while and now it’s time for an evening meeting with Flattered. Internal chaos. I met Löwengrip Care & Color’s advisory board for lunch. It’s a group that you can ask for advice, not quite as formal as a board of directors but rather really talented individuals to toss ideas around with. The advisory board consists of Elle’s editor in chief Hermine, King’s editor in chief Per, the record label CEO Linus and the writer Denise Rudberg. A random but amazing group who had lots of great ideas and input on everything from LCC’s brand to our upcoming strategy. It was so great to finally meet Denise Rudberg, I’ve been a fan of her books for ages. She’s very smart, quick and great at articulating everyone’s thoughts.

A successful lunch!

I had beef with truffle potatoes.

After lunch I literally ran to Bonnier’s publishing to meet up with the editor who has been going through my manuscript as well as the person who’s designing the book cover. We sorted out the final details, the text on the back of the cover and decided on which light blue hue the cover should have and the foliation. I think that it will turn out great.

Since it’s a late meeting today, which means that I’ll miss Gillis’ bedtime, I’ve decided to go back home for two hours to cuddle my baby and dog. That’s probably what made today so tight. I should’ve really gone to the office for those hours and worked. But it’s hard when you have a child, you miss them so much that being away from 8 am and coming back when they’re asleep feels impossible, I have to be able to kiss Gillis good night.

Anyhow. Now it’s time to go to the board meeting!

[/showhide]

30
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00