Årets Rosa band

Dagen har rullat på med tre möten, dom två sista har varit på Spotlifes kontor. Jag hoppar mellan två Economista-kontoret och Spotlife-kontoret. Men oftast har jag så mycket möten under dagarna att jag aldrig hinner landa någonstans. Därför är det så bra att ha ett hemma-kontor också. Drar mötena igång från 10-14 kan jag börja dagen hemma från åtta och jobba klart det sista när jag kommer hem. Jag har som mål att vara klar för dagen med allt vid fyra varje dag för att få tre timmar med Gillis innan han ska sova. För några år sedan hade det aldrig gått men nu lyckas jag de flesta dagar. Ibland får jag göra klart något mellan 20-21 men så blir det ju ibland, dock blir Odd/Bella-tiden lidande.

IMG_2727.JPG

Kappa från Lindex, tröja från Lindex (bra basplagg) och väska från Lindex (bästa arbetsväska som passar perfekt i min cykelkorg). Byxor Zara och skor Tods.

IMG_2728-0.JPG

Inviger årets nya Rosa bandet som Camilla Thulin har designat! Nu blir det möte hos VJ1890.

[showhide type=”post” more_text=”Show english translation…” less_text=”Show less…”]

It’s been a pretty full on day with three meetings so far, the two last ones were held at the Spotlife office. I jump between the Economista and the Spotlife offices. Most of the time I have so many meetings in a day that I never have time to sit down anywhere. That’s why it’s great to have a home office too. I usually start having meetings around 10 and go on until 2, which means that I can start working at home at 8 am and then finish up when I get back. My goal is to be finished for the day by 4 pm so that I can have three hours with Gillis before he goes to bed. A few years back that would never have worked but I manage to do it most days. Sometimes it means finishing things up between 8 and 9 pm, but what can you do. The only downside is that it takes time away from me and Odd.

The coat is from Lindex as is the jumper (good basics) and the bag (great work bag that fits in my bike basket). The pants are from Zara and the shoes are Tods.

I’m wearing the new Pink Ribbon for Breast Cancer Awareness designed by Camilla Thulin today! Now it’s time for a meeting with VJ1890.

[/showhide]

 1. Bella skriver:

  Om du mot förmodan ledsnat på kappan från Massimo Dutti ställer jag mig gärna på kö för att köpa den.
  Provade en exakt likadan när vi var i Puerto Banús häromåret och ångrar bittert att jag inte köpte den.

  Kappan på bilden var väldigt fin på dig!

 2. Jenny skriver:

  Hej! Tänkte bara ge dig lite feedback och komplimanger för LCC-produkterna!
  Jag köpte schampo+balsam och deodoranten direkt när det kom ? Älskar schampot o balsamet! Till skillnad från många andra schampon med long lasting så funkar verkligen ditt! Gillar inte riktigt deon men det är ju individuellt och funkar olika på alla ? Nu har jag även torrschampot, bodyscrub, värmeskyddet och håroljan. Såå sjukt bra! Älskar det! Håroljan gör magi för håret! ??? Ser även fram emot torrschampoot som skulle komma med mindre volym så man kan variera volymen beroende på tillfället ?
  Keep up the good work! Fruktansvärt bra produkter! ?❤️

 3. anna skriver:

  Åå fina Rosa Bandet =))
  annasvarld.vimedbarn.se

 4. Avskyr Rosa Bandet, barncancerfonden osv. Himla svårt att förklara kärnfullt så att andra kan förstå… MEN, hur många som ger pengar, köper ett rosa band, har satt sig in i hur de här organisationerna arbetar? Cancerforskningen omfattar extremt mycket pengar, och oerhört lite av det går till mer kunskap och praktisk handling kring livsstils- och miljöfaktorer som man vet bidrar till cancer. Man forskar kring gener och biologiska faktorer för att ta fram fler läkemedel och behandlingar som kan generera en massa pengar till läkemedelsindustrin. Man skiter i faktorer som påverkar cancer som inte handlar om läkemedel och avancerad medicinsk utrustning. I botten är det inte människors hälsa som har högsta prioritet.

  1. jaja skriver:

   Vad vet du om hur mycket läkemedelsbranschen tjänar? Vet du ens vad det kostar att ta fram ett nytt läkemedel…??

   1. Det kostar enormt mycket att ta fram ett läkemedel. Därmed måste också avkastningen reflektera investeringen, dvs stor vinst. Många läkemedelsbolag har lyckats mångdubbla hela sin omsättning på bara enskilda läkemedel de tagit fram. Man måste alltid vara en smula skeptisk när så stora pengar är på spel.

    1. jaja skriver:

     Bör du inte vara mer skeptisk till världens typ tio största företag då och deras vinster, vilka inte är läkemedelsbolag?

  1. Källa på det tack.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..