ANNONS

Floating på Yasuragi

/

Vi skippade ju idéen om att checka in på hotell och gå ut och äta och låta min mamma sova över och ta hand om Gillis. Min mamma och Gillis fungererar väldigt bra ihop så det är inte det, men Odd och jag kände inte att vi var redo att sova borta från honom en natt. Men istället så kom mamma över under dagen och vi åkte till Hasseludden för att spendera dagen på Yasuragi. Vi åt lunch, badade i varma poolen utomhus, somnade (!) i loungen och gjorde en behandling som heter Floating. Jag hade aldrig testat det förut, men en timma där motsvarar sex timmars sömn – Vilken småbarnsförälder väljer inte det?

Det var ett litet rum med 36 grader värme i luften och 36 grader i vattnet, dessutom var det 33 % saltgrad, precis som i döda havet. Allt för att det skulle upplevas som om man svävade. Man hade en nackkudde och så dämpande man ljuset så mycket som man ville (vågade). Jag kan säga såhär, jag somnade på fem minuter och vaknade 45 minuter senare … Utvilad! Floating ska jag göra igen när jag verkligen behöver komma ner i varv/ta igen sömn. Helt fantastiskt.

IMG_2149.JPG

IMG_2153.JPG

IMG_2150.JPG

IMG_2151.JPG

IMG_2152.JPG

Floating-rummet, otrolig häftig upplevelse. Rekommenderas till er som ligger efter i sömn eller är stressade på grund av jobb. Som en slags vatten-meditation.

14
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00