1 år tillsammans

Jag hade glömt att berätta om vår morgon. Eftersom vi har varit gifta i ett år idag så gav vi varandra presenter på morgonen. Första året kallas ju för ”bomullsbröllop” så temat på presenterna var bomull. Av mig fick Odd två paket från Ralph Lauren med en skjorta i bomull och en tröja.

IMG_2155-0.JPG

Älskar Ralph Laurens inslagningar, så lyxigt!

IMG_2124-0.JPG

Christian ville också vara med och fira lite. När jag frågade Odd var hans present var så log han mystiskt och sa att den redan är i rummet. Hmm …  så kollade jag runt utan resultat…

IMG_2122-0.JPG

… MEN! Tillslut tittade jag uppåt och där hittade jag lampan Saturnus! En klassisker. Den är hur fin som helst men jag var tvungen att fråga Odd vad det har med bomull att göra? ”För att du är som mest i bomull när du ser den (i sängen alltså)”. Lite långsökt men det får duga 🙂

IMG_2123e

Den blev verkligen så fin i sovrummet!

Det här året som gift har gått ruskigt fort, det känns som om det var igår som vi stod utanför kyrkan, hand i hand och var redo att gå in. Jag älskar Odd så otroligt mycket. Han får mig att skratta varje dag och han får mig att känna mig som världens vackraste kvinna – Varje dag. Vi har roligt ihop och är varandras bästa vän. Jag är så tacksam att jag har dig Odd.

 1. Sofie skriver:

  Hej Isabella! Alltså jag är på jakt efter en sån här lampa men hittar ingen någonstans? Vet du var man kan köpa, om det finns nyproduktioner eller är er en antik som ni köpt ”begagnat”? Tacksam för svar. 🙂

  Tyckte mig minnas att du hade bloggat om den här lampan en gång så jag googlade och hittade till inlägget till slut, haha!

 2. Daniel skriver:

  @trollets loppis antikt på facebook har sån lampa till salu 🙂

 3. Tp skriver:

  Var är den fina stora tavlan ni har i sovrummet ifrån?

 4. Grattis! Jag undrar också över tavlan, den är så fin!

 5. Anna skriver:

  Ni har verkligen ett superfint hem med grym inredning helt i min smak, men härnäst borde ni verkligen investera i lite konst att ha på väggarna 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..