ANNONS

1 år tillsammans

/

Jag hade glömt att berätta om vår morgon. Eftersom vi har varit gifta i ett år idag så gav vi varandra presenter på morgonen. Första året kallas ju för ”bomullsbröllop” så temat på presenterna var bomull. Av mig fick Odd två paket från Ralph Lauren med en skjorta i bomull och en tröja.

IMG_2155-0.JPG

Älskar Ralph Laurens inslagningar, så lyxigt!

IMG_2124-0.JPG

Christian ville också vara med och fira lite. När jag frågade Odd var hans present var så log han mystiskt och sa att den redan är i rummet. Hmm …  så kollade jag runt utan resultat…

IMG_2122-0.JPG

… MEN! Tillslut tittade jag uppåt och där hittade jag lampan Saturnus! En klassisker. Den är hur fin som helst men jag var tvungen att fråga Odd vad det har med bomull att göra? ”För att du är som mest i bomull när du ser den (i sängen alltså)”. Lite långsökt men det får duga 🙂

IMG_2123e

Den blev verkligen så fin i sovrummet!

Det här året som gift har gått ruskigt fort, det känns som om det var igår som vi stod utanför kyrkan, hand i hand och var redo att gå in. Jag älskar Odd så otroligt mycket. Han får mig att skratta varje dag och han får mig att känna mig som världens vackraste kvinna – Varje dag. Vi har roligt ihop och är varandras bästa vän. Jag är så tacksam att jag har dig Odd.

40
2

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00