ANNONS

Her

/

Sorry för dålig uppdatering men det har varit så skönt med en lördag och lämna telefonen hemma. Vi har vart ute och lunchat, lekt och strosat. Gillis sov två timmar (!) på dagen så vi hann se en film som heter Her med Joaquin Phoenix (älskar de namnet) … Fantastisk film! Handlar om en man som blir förälskad i ett operativsystem som i framtiden är väldigt mänsklig och kan känna intuition. Filmen utspelar sig några år framöver och det kändes äkta, den vardagen han har i filmen kommer vi nog att ha inom 20 år. Allt ifrån hur han använder datorn, tv-spel, mobilen. Jag ser fram emot när vår vardag ser ut så. Se filmen så förstår ni vad jag menar! Nu ska vi på kräftmiddag hos Sheila och Rasmus, gott.

IMG_2116.JPG

Topp Lindex, skinnbyxor Zara och Flattered på fötterna. Har förresten LCC nya hårolja i spray, älskar den!

29
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00