Ledig fredag

Jag har haft en sådan intensiv vecka med mycket stress inombords så jag jobbade klart på förmiddagen idag och tog helg vid elva redan. Så skönt att kunna göra så. Lite som en kompensation för att jag jobbade sent igår och även jobbar måndag kväll. Odd åkte iväg på ett ärende (tror att det har med en årsdags-present att göra..) så Gillis och jag gick ut till parken och lekte. Han älskar sandlådan och gungorna och jag med. Vi la oss i en sån där megagunga och gungade ihop. Nu har vi ätit pasta bolognese till lunch och Gillis ska sova middag, ska passa på och läsa för det var några dagar sedan sist. Ibland går energin ur mig och idag är en sådan dag. För många människor kanske det är jobbigt att känna så men jag gillar känslan av att vara supertrött, för då går inte min hjärna på högvarv och jag njuter av att sakta ner tempot.

IMG_2101.JPG

 1. Elinor skriver:

  Vart har du köpt din skor? Det är precis sånna jag letar efter! 🙂

 2. Sandra skriver:

  Har skrivit en hel del om just ämnet *Jobb*. Kom gärna med åsikter 🙂

 3. Anton skriver:

  Isabella, du behöver inte ursäkta dig inför oss om du tar tidig helg. Det är din tid och din business.
  Men du tog faktiskt dubbel kompensation för kvällsarbetet i torsdags. Först var du hemma till kl 12 på torsdagen just för du skulle jobba sent och sen tog du tidig helg på fredagen för att du jobbat sent på torsdagen.
  Bättre då att inte skriva något alls.

  1. mia skriver:

   Håller med! Blir lite ”töntigt” med allt ”jag jobbar så hårt”. Visst har alla människor olika kapacitet men ibland är vissa bara lata, och förstår inte bättre själva. Har pluggat vid universitetet i 6 år OCH jobbat heltid samtidigt OCH haft två småbarn. Jag är inte unik, man kan om man vill, de flesta i alla fall om man inte har någon funktionsnedsättning såklart. Å jag är inte ens i närheten av utbrändhet, gäller att kunna sortera och prioritera i livet! Lär er det så kommer ni komma långt. Kram på er <3

 4. Irene skriver:

  Wow vilken bild!

 5. anonym skriver:

  Ta det lugnt du. Det förtjänar du efter allt slit.
  Jag får ångest när jag tar det lugnt eftersom jag inte kan koncentrera mig på TV eller läsning. P.g.a depression…
  Ändå tar jag det ofta lugnt för att jag inte heller orkar hålla igång.

  En dag tror jag att jag vill ha en egen liten Gillis fast den ska heta Sally eller Seth tror jag=) O allt gulligt du visar som skorna o tröjorna ger mig inspiration för min egen framtida knodd som kanske först kommer om 13 år om depressionen inte vill ge med sig.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..