ANNONS

Ledig fredag

/

Jag har haft en sådan intensiv vecka med mycket stress inombords så jag jobbade klart på förmiddagen idag och tog helg vid elva redan. Så skönt att kunna göra så. Lite som en kompensation för att jag jobbade sent igår och även jobbar måndag kväll. Odd åkte iväg på ett ärende (tror att det har med en årsdags-present att göra..) så Gillis och jag gick ut till parken och lekte. Han älskar sandlådan och gungorna och jag med. Vi la oss i en sån där megagunga och gungade ihop. Nu har vi ätit pasta bolognese till lunch och Gillis ska sova middag, ska passa på och läsa för det var några dagar sedan sist. Ibland går energin ur mig och idag är en sådan dag. För många människor kanske det är jobbigt att känna så men jag gillar känslan av att vara supertrött, för då går inte min hjärna på högvarv och jag njuter av att sakta ner tempot.

IMG_2101.JPG

32
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00