Jetson

Äntligen är vår Jetson-fåtölj här! Vi har väntat i 20 långa veckor, det är liksom en halv graviditet. Vi visste inte att det skulle ta så lång tid när den beställdes, helt galet egentligen. Man kan ju köpa vissa färdiga i butik med dom är ofta svarta eller har canvas på baksidan och vi ville ha en i Dakota-tyg (finare läder) över hela och i cognac. Hur som helst så älskar vi den. Den blev roligt bra i vardagsrummet. Fåtöljen är en bröllopspresent från Odds föräldrar. Den ska vi använda och slita med glädje!

IMG_2105.JPG

IMG_2102.JPG

 1. Lisa skriver:

  Hej Bella! Jättesnygg Jetson! Har en likadan, dock lite äldre men jag klädde om min på Fanins möbelverkstad och den är som ny nu. Sååå nöjd! Cognac är min favoritffärg – den är så snygg!

 2. Helene skriver:

  Hejsan! Av tillfällighet hamnade jag på denna sidan då jag tittar efter Jetson fåtölj. Jättefin fåtölj! Jag skulle också vilja ha fåtöljen i cognac utan canvas. Var kommer eran fåtölj ifrån? Med vänlig hälsning, Helene

 3. Cecilia skriver:

  Oj, 30 tusen för en fotölj?
  Jag och sambon tverkar fortfarande om vi ska köpa en skinnfotölj vi har tittat på,och då går den ”bara” på 3400.
  Nu är jag väl medveten att det är dyrt att köpa möbler, och sen att de är skillnad på kvaliten på sakerna.
  Men hur stor skillnad i kvaliten är det egentligen om man köper en stol för 10 och en för 30 tusen?
  Är det verkligen en så pass märkbar skillnad, eller är det bara märket som gör skillnaden?
  Vore tacksam för svar för detta är nått jag funderat på länge! 🙂
  Det kan faktiskt vara till hjälp för oss innan vi har bestämt oss för att köpa nått haha.

 4. Alexia skriver:

  Har en fråga till er som bor i sthlm …

  Jag har länge funderat på en sak gällande inredning.. som hos t.e.x bella, dessie(lite halvt), petra t + många fler unga framgångsrika 08:er som syns i media.. Eran stil är ju väldigt gammaldags..lite som att komma hem till en modern farmor och farfar.. liksom svindyra stolar o bord m.m. som påminner om möbler från förr som t.e.x finns på loppisar o liknande… Vart kommer stilen ifrån?? är det för att visa att man har pengar ??elr är det liksom så man inreder i innerstan??… Min stil är väl lite mer som Kissies(om man nu ska jämföra med en bloggerska)… Jag vet att min text säkert kan tolkas som dryg o otrevlig MEN absolut INTE menat så utan är bara nyfiken … O absolut inget otrevligt om ert hem.. det är jättefint o inrett efter eran smak och passar er.. mitt svart/vita hem skulle ni säkert spy på..

  1. Anna C skriver:

   ”Vart kommer stilen ifrån??” Jag vet inte var stilen kommer ifrån eller vart den är på väg 😉 , men den är helt klart ett uttryck för en klassisk god smak.

   1. M skriver:

    Klassisk god smak?? haha

   1. Alexia skriver:

    Ja asså när jag skrev ”vart kommer stilen ifrån?” så syftade jag mer på varför folk i 20 års åldern inreder som hemma hos farmor o farfar…varför det är modern just i stockholm.. men jag antar att det är för att visa att man har pengar..jag personligen tycker att det ser väldigt stelt o kalt ut med sån stil… DOCK tycker jag att dom har fått till det bra allihop… har inte sagt att dom har det fult hemma utan jag undrade bara hur det kommer sig att en person som är 20+ får för sig att köpa en skinnstol för ett x antal tusen som ser ut som dom som finns på loppisar..

  1. F.A skriver:

   Den stilen de har är mer klassisk med ”märkesmöbler” som aldrig går ur stil men ändå har en speciell prägel (Petra har ex. Flos Sarfattilampan som kostar över 13k, Dessie har lite missoni hemma och Bella har ex. Jetson som inte heller är billig). Kissie däremot köper allt på Ikea och mio etc. och väljer mer billigt och stilrent.

   Den ”gammeldagsa” stilen finns tex. hos Svenskt tenn som är väldigt dyrt. Själv tycker jag inte alls om den torra Ikea-stilen som kissie har, hon blandar väldigt konstigt utan någon vidare eftertanke på vad som faktiskt går att få en fin inredning med, enligt min mening. Det ser väldigt billigt ut med en en vit tegelvägg och ”USA-färgade” kuddar, på andra sidan har hon vit gullig krusidulltapet.. Ser förfärligt ut, men det är ju bara enligt mig. Jag tycker i så fall att Bella har det 1000 gånger mer fint hemma hos sig med fina kombinationer av både färger, former och stilar – trots att jag själv aldrig skulle inreda så hemma hos mig heller.

   Håller med Anna c – det är klassisk god smak!

 5. Hilma skriver:

  Hej Bella! Jag har en lite fråga, kanske för mycket begärt men endå. Imorgon ska jag träffa en kille som jag chattat me ett tag för första gången (!) 😀 Jag har dock ingen aning vad tusan jag ska göra med mitt hår, har ganska gulblont hår, lite längre än ditt. Om jag borstar det blir det bara tråkigt, vill gärna få bort det från ansiktet men endå ha det utsläppt. Haha detta låter jätte snurrigt men jag skulle vara så tacksam om du kunde ge några fina frisyr tips!:) Jag älskar dig och din blogg, fortsätt kämpa!:)

  Kramar Hilma, 23

  1. Maria skriver:

   Hej Hilma!

   Du kanske vet om detta men mitt moderliga hjärta är tvungen att säga det till dig i alla fall:
   Var försiktig imorgon! Som jag förstår det har du endast chattat med denna killen, alltså aldrig träffat honom.
   På internet är det väldigt lätt att förställa sin identitet och låtsas vara någon man inte är.
   Se till att du träffar denna killen på en plats med mycket folk, gärna ett café eller restaurang. Den här killen kanske är han med stort K men han kanske också vara en våldtäktsman eller en annan kvinna som vill dig illa.

   Du tycker säkert jag är jättetöntig och har hört detta förut men jag blev genuint orolig. Hoppas att du också talat om för några kompisar och dina föräldrar eller någon annan som ”har lite koll på dig” att du ska på denna dejten. Avtala gärna en tid med de som du ska ringa och tala om att allt är okej, ställ in alarm till den tidspunkten och ring de/den.
   På det sättet vet dessa människor om ifall något gått snett (herremingud det hoppas jag verkligen inte) på en gång och så kan de försöka kontakta dig.

   Ta hand om dig!

  1. F.A skriver:

   Hej Hilma! Antar att Bella inte kan svara, så då ger jag gärna lite tips:
   Du kan använda en plattång som du gör lockar med och sedan borstar ut – Här kan du se ett bra exempel på hur du gör det: http://www.youtube.com/watch?v=eYlhqmCP44Q
   Om jag var du skulle jag ha i någon hårolja i topparna/längderna för att få bort eventuellt ”friss” som kan uppstå. Det finns att köpa på både ica kvantum, frisörer och kicks. Sedan kan du ju använda hårspray för att få bak det, bakom axlarna.

   Och som Maria skrev vore det jättebra ifall du är försiktig första gångerna du träffar någon från internet. Men eftersom att hon givit jättebra tips tänker jag inte upprepa dom.

   I övrigt vill jag hälsa dig lycka till och hoppas att ni får en jättetrevlig dejt! Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..