ANNONS

En liten pojke

/

Vi uppdaterade Gillis garderob nu inför hösten och hallå?! Vi har verkligen ingen bebis längre utan en pojke. Hans plagg är inga små bodys och när vi köper plagg tänker vi inte längre på att vi helst ska behöva slippa dra av över huvudet. Sådant var jobbigt när han var baby. Nu är det coola t-shirtar med tryck, byxor som är lätta att röra sig i och tjocktröjor som är varma. När Gillis kom var storlek 50 för stort och nu har Gillis 80/86 (han är lång). Denna storlek tror jag dock att vi kommer att stanna vid ett tag så det är lite lättare att köpa vinterplagg och sådant nu.

I vår förra lägenhet så hade vi ingen tvättmaskin hemma och det var något vi oroade oss för då men första halvåret när jag ammade, behövde vi knappt byta kläder på honom för Gillis kräktes aldrig. Men nu när han äter vanlig mat vid frukost, mellanmål, lunch, mellanmål och middag så går tvättmaskinen varm kan jag tala om. Men det är härligt, inte att stoppa in en tvätt kanske, men att han äter, geggar och spiller. Det är så ett barn gör och jag tycker att det är härligt.

IMG_2081.JPG

Tjocktröja från Mini rodini/babyshop

IMG_2080.JPG

Vintröd tröja från Cheap monday/babyshop

19
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00