ANNONS

Pr-möte

/

Full fart denna dag! Vissa dagar är jag ikapp med allt och andra vill jag bara slita mig i håret, plocka ner alla bollar i luften och lära mig göra en sak i taget. Jag gör i alla fall så gott jag kan. Jag hade nyss ett roligt möte med Forum förlag om min nya bok Babyboost som släpps i november, vi klurade på pr-kampanj, event och boksigneringar. Kommer bli superroligt. Nu ska jag slänga i mig lunch, ta ett skypemöte med en kvinna i New York och hinna till nästa möte 14.00 (!). Hade velat vara Hiro i Heroes just nu och stanna tiden med tankens kraft, det hade varit användbart.

IMG_2015.JPG

IMG_2016.JPG

Tidningen Entreprenör följer mig under några dagar för ett stort reportage som kommer i oktober

7
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00