Pr-möte

Full fart denna dag! Vissa dagar är jag ikapp med allt och andra vill jag bara slita mig i håret, plocka ner alla bollar i luften och lära mig göra en sak i taget. Jag gör i alla fall så gott jag kan. Jag hade nyss ett roligt möte med Forum förlag om min nya bok Babyboost som släpps i november, vi klurade på pr-kampanj, event och boksigneringar. Kommer bli superroligt. Nu ska jag slänga i mig lunch, ta ett skypemöte med en kvinna i New York och hinna till nästa möte 14.00 (!). Hade velat vara Hiro i Heroes just nu och stanna tiden med tankens kraft, det hade varit användbart.

IMG_2015.JPG

IMG_2016.JPG

Tidningen Entreprenör följer mig under några dagar för ett stort reportage som kommer i oktober

 1. Hej Isabella! Jag heter Johanna och är ifrån Falun i Dalarna. Jag och tre kompisar går en kurs nu på gymnasiet som heter Entrepenörskap (UF) men idéen vi hade på produkt fanns tyvärr redan. Så nu är vi nästan lite desperata och behöver hjälp med en affärsidé. Har du något vardagsproblem du skulle vilja dela med dig av? Vi vill nämligen ta fram en produkt som kan hjälpa människors vardag. Med Vänliga Hälsningar Johanna Eriksson, en 18 åring som vill bli en lyckad entrepenör 😉 kram

 2. Hej Isabella! Jag heter Johanna och är ifrån Falun i Dalarna. Jag och tre kompisar går en kurs nu på gymnasiet som heter Entrepenörskap (UF) men idéen vi hade på produkt fanns tyvärr redan. Så nu är vi nästan lite desperata och behöver hjälp med en affärsidé. Har du något vardagsproblem du skulle vilja dela med dig av? Vi vill nämligen ta fram en produkt som kan hjälpa människors vardag. Med Vänliga Hälsningar Johanna Eriksson, en 18 åring som vill bli en lyckad entrepenad 😉 kram

 3. Synd att du inte kan transferera dig som i Harry Potter.
  // Polly

 4. jhs skriver:

  Ska bli så spännande att läsa boken! 🙂 Har läst dina tidiga böcker som inspirerar mig att våga drömma om att själv skriva böcker en dag.
  Jag har gjort en ”mini”(inte så mini, egentligen) mascara guide på min blogg kan inte ni kika in och tipsa om era favoriter då jag ständigt letar nya favoriter.
  Love http://jhsworld.blogg.se

 5. Elin skriver:

  När kommer lcc frågdestund nr 2?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..