ANNONS

Inte redo än

/

Såhär ser jag ut idag. Jeans, tröja och en kavaj/jacka. Det är nog det jag trivs i mest tror jag. Nu är alla dagens möten avklarade. Förresten, jag har inte berättat det här för er än. I helgen så firar Odd och jag ett års bröllopsdag så vår plan var att min mamma skulle stanna över och ta hand om Gillis medan Odd och jag bodde en natt på hotell. Men igår när vi skulle sova så sa Odd till mig ”Du, är du sugen på hotell?” Varpå jag svarar ”Nä, jag vill hellre sova hemma, dessutom är jag inte redo att lämna Gillis än”. Då svarade Odd att han känner samma sak.

Så vet ni? … Vi bokade av det! Istället blir det dagsspa för oss på Yasuragi istället och mamma passar Gillis över dagen några timmar. Jag vet att det inte är någon fara att sova borta en natt. Gillis är trygg med sin mormor, men vi känner verkligen inte för det. Vi är inte redo för det än. Vi sover bra om nätterna och har mycket par-tid tillsammans ändå på kvällarna så behovet är inte så enormt vi trodde. Däremot ska det bli underbart med spa tillsammans, perfekt firande!

bildfd

Kavaj/jacka Lindex, tröja Lindex, jeans Zara och skor Novita

27

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00