ANNONS

Mossgrön Flattered

/

Det var något väldigt kul som väntade på mig på kontoret imorse när jag kom hit, sprillans nya Flattered. Vi har ju vår fabrik i Portugal och nu fick vi hit ett gäng av våra nya höstfärger! I september får vi hela leveransen och då finns dom till försäljning. Vi har gjort om boxen lite samt förbättrat dustbagen och lite annat. Nya färgerna för i år är mossgrön, marinblå och mullvad (ni hittar dom här).

Svårt att säga vilken som är finast men just idag är jag extra kär i den mossgröna.

IMG_2006-0.JPG

IMG_2004.JPG

IMG_2005.JPG

… Har förresten en dag på kontoret vilket är skönt. I vanliga fall flänger jag så mycket. Men todo-listan är lång så jag ska sätta fart asap. Först ut är min mail-inkorg och sedan fortsätta bokredigering.

26
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00