Mossgrön Flattered

Det var något väldigt kul som väntade på mig på kontoret imorse när jag kom hit, sprillans nya Flattered. Vi har ju vår fabrik i Portugal och nu fick vi hit ett gäng av våra nya höstfärger! I september får vi hela leveransen och då finns dom till försäljning. Vi har gjort om boxen lite samt förbättrat dustbagen och lite annat. Nya färgerna för i år är mossgrön, marinblå och mullvad (ni hittar dom här).

Svårt att säga vilken som är finast men just idag är jag extra kär i den mossgröna.

IMG_2006-0.JPG

IMG_2004.JPG

IMG_2005.JPG

… Har förresten en dag på kontoret vilket är skönt. I vanliga fall flänger jag så mycket. Men todo-listan är lång så jag ska sätta fart asap. Först ut är min mail-inkorg och sedan fortsätta bokredigering.

 1. linnéa skriver:

  Åh, vad fina de är! 🙂

 2. Superfina i grönt också! Vi skulle gärna ta in dessa i vår webshop! Är det möjligt ännu eller har du valt ut vissa som får lov att sälja dem? 🙂

 3. Amanda skriver:

  Skulle du kunna tipsa om lite höstskor och ballerina..?
  Har jääättesvårt att hitta skor.. (Är 14 och har 42.. Så vill inte ha tantskor liksom..)
  Älskar dina svarta! Synd att dom inte finns som uteskor.. 🙁

  Och jag läste för ett tag sen att du har börjat med ett shampoo som ska göra håret platt! Men har glömt när det kommer ut (har för mig att det va ett tag kvar..) hittar inte det inlägget så jag undrar när det kommer ut?

 4. Amanda skriver:

  Har väääärldens problem med att hitta skor, framför allt ballerina (har storlek 42… Och är 14 så vill inte ha tantskor…) skulle du kunna typ tipsa om lite olika skor, både ballerina och höst skor! Tänker nog köpa några av dina svarta ballerina, synd att dom inte finns som uteskor bara..:(

  1. Evelina skriver:

   Kolla på brandos & zalando där finns massor av skor i stl 42+ 🙂 även skopunkten & dinsko har endel.

 5. Åhh så snygga, jag ska ta och klicka hem ett par, nu när hösten börjar komma så är det mysigt med ett par inneskor.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..