Black

Under lunchen så gick jag, Pingis, Hannah och Emelie (min assistent) till Grill och åt lunch. Det är nog den enda aptliga buffén som finns. Buffé är svårt tycker jag, just för att det är så mycket mat och det är sällan att något blir riktigt bra. Men Grill håller. Nu ska jag ta några telefonmöten, gå igenom höstens kalenden, fortsätta redigeringen av boken och gå igenom en LCC-produkt. Känns faktiskt alldeles underbart med en regnig tisdag, skönt att stänga in sig och jobba undan.

IMG_2009-0.JPG

Jag gillar vanligtvis inte att klä mig i svart topp till tå men idag fick det bli det. Svart stickad tröja från Lindex, jeans från Made in Heaven, skor Scorett, väska Balenciaga

 1. you look gorgeous! 🙂

  och FANTASTISKT snygga jeans!! blev helt kär!
  vart får man tag på såna? 🙂

 2. Angie skriver:

  Ursnygg! Nu blev jag supersugen på jeans med vida benslut!

 3. annelie skriver:

  hejhej tänkte bara kika in och säga att fan va jag älskar din mascara!!!! alltid haft problem (jobbar inom restaurang) att mascaran flyter bort på ögonlocket på jobbet men inte med din!!! behöver inte ens va nojig och kolla mej i spegeln! haha 🙂
  och när ja slutat för dagen ser jag ut som precis när jag sminkade mig runt ögonen! så jäkla toppen!!!

  Brukar inte kommentera men tycker du är jäkligt grym och gör bra produkter och oftast är det bara negativa kommentarer som trillar in här.. you go girl!!!!

 4. Jag regniga dagar är perfekt för jobb och städ i hemmet. Känns helt underbart. Mindre kul när man har aktiva barn som vill ut och leka och själv saknar man både regnkläder och regnstövlar. Suck! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..