ANNONS

Black

/

Under lunchen så gick jag, Pingis, Hannah och Emelie (min assistent) till Grill och åt lunch. Det är nog den enda aptliga buffén som finns. Buffé är svårt tycker jag, just för att det är så mycket mat och det är sällan att något blir riktigt bra. Men Grill håller. Nu ska jag ta några telefonmöten, gå igenom höstens kalenden, fortsätta redigeringen av boken och gå igenom en LCC-produkt. Känns faktiskt alldeles underbart med en regnig tisdag, skönt att stänga in sig och jobba undan.

IMG_2009-0.JPG

Jag gillar vanligtvis inte att klä mig i svart topp till tå men idag fick det bli det. Svart stickad tröja från Lindex, jeans från Made in Heaven, skor Scorett, väska Balenciaga

6
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00