ANNONS

En dag i Gävle

/

Idag har Hannah och jag varit runt i Sandviken och Valbo och besökt Kronans apotek. Målet är att vårt företag ska besöka alla 100 apotek vi finns på och det tar ju tid minst sagt, men vad roligt det är! Det är alltid kul att träffa personalen och höra deras feedback. Idag följde även en fotograf för tidningen Entreprenör med och fotade under dagen. I oktober kommer ett stort reportage om mig ut. Nu är vi klara, dags att bila hem igen (tar cirka två timmar). När jag kommer hem så väntar bokredigering, det är verkligen sista putsen nu innan boken Babyboost åker till tryckeriet, häftigt.

IMG_1993.JPG

IMG_1994.JPG

IMG_1995.JPG

21
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00