En dag i Gävle

Idag har Hannah och jag varit runt i Sandviken och Valbo och besökt Kronans apotek. Målet är att vårt företag ska besöka alla 100 apotek vi finns på och det tar ju tid minst sagt, men vad roligt det är! Det är alltid kul att träffa personalen och höra deras feedback. Idag följde även en fotograf för tidningen Entreprenör med och fotade under dagen. I oktober kommer ett stort reportage om mig ut. Nu är vi klara, dags att bila hem igen (tar cirka två timmar). När jag kommer hem så väntar bokredigering, det är verkligen sista putsen nu innan boken Babyboost åker till tryckeriet, häftigt.

IMG_1993.JPG

IMG_1994.JPG

IMG_1995.JPG

 1. Johanna skriver:

  Hej Bella! Supersnygg klänning, var är den från? Tack för all inspiration som din blogg ger 🙂 kram

 2. Malin skriver:

  Jag är också nyfiken på vad det är för klänning du har? Superfin och passar dig bra!

 3. Anita skriver:

  När kommer du till Finland med LCC?

 4. Hanna skriver:

  Jag brukar inte kommentera på din blogg alls men måste bara höra med dig varför du ena stunden säger att du inte gillar att visa ”klyftan” och ha urringade klänningar/tröjor. Och nu andra stunden så har du en(enligt mig) väldigt urringad klänning. Byter du åsikt om saker och ting så snabbt? Menar inte att vara taskig eller något sånt men undrar bara varför du säger så när du tydligen inte tycker så…?

  Hanna

  1. Klänningen är v-ringad. Har hon sagt att hon inte gillar u-ringning så håller hon ju fortfarande fast vid det 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..