Jag tänkte visa er hur det blir med LCC:s mascara på, jag tokälskar den! Nu under sommaren så färgar jag mina fransar men när vardagen kommer igång igen så vill man ju ha fransar som syns och det fixar min mascara! Utmaningen var att få till en riktig djup svart nyans och det är det verkligen så det behövs inte många drag innan fransen verkligen ser ut som en lösfrans. Fransarna får en supervolym och blir längre och det bästa är att mascara inte smular och sitter bra i 18 timmar.

[showhide type=”post” more_text=”Show english translation…” less_text=”Show less…”]

I want to show you how LCC’s mascara looks on, I am completely in love with it! During the summer I dye my lashes but normally I want more noticeable lashes and my mascara truly delivers on that front! The challenge has been to get a really black hue so that you don’t need too many layers before the lashes looks like false lashes. They get so much volume and look a lot longer. The best thing is that it stays on for a solid 18 hours and doesn’t crumble under your eye.

[/showhide]

20140731-091215-33135649.jpg

Såhär ser den ut när man köper den, guldig lyxig förpackning! 

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Såhär ser mina fransar ut utan mascara men dom är färgade på salong

20140731-091229-33149504.jpg

Och såhär blev det efter mascaran! 

20140731-091234-33154328.jpg

Lite halv creepy bild när man stirrar upp i taket sådär men jag ville att det skulle bli tydligt. Jämför avståndet upp till ögonbrynet, det är en helt annan längd på fransen!

Mascaran kostar 155 kronor hos Nordic feel och ni hittar den här :- ) 

 1. Hannah skriver:

  Provat och WOW! Har man lite längre fransar: GULD! Den får fransarna att böja sig jättefint och man kan få både separerade fransar eller ordentlig volym beroende på hur mycket man jobbar upp den. Den håller också hur bra som helst, tjoade och hoppade i Prideparaden i lördags och när jag tvättade bort den strax för 1 på natten hade den inte smulat det minsta!

 2. ska bli spännande att testa den, ska se om jag kan få den hit till Milano eller så får någon i familjen ta med den när dom kommer på besök =D exciting

 3. jag gillar mascaran och den är lätt att tvätta bort med enbart vatten.

 4. Jag gillar mascaran, rejäl borste att jobba med för önskad och synlig volym på fransarna. Och den är lätt att tvätta bort, räcker med enbart vatten. Prisvärd!

 5. Eller så lägger man lite till och köper tex en lancome hypnos. Separerade långa fransar.

  1. Hannah skriver:

   Då är Lancôme Définicils bättre, min all time favorite för långa, fina, spearerade fransar! Men jag tycker LCC mascaran var riktigt bra, beroende på hur man applicerar den kan man få separerade fransar också, som faktiskt smular mindre än Lancôme.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..