Bästa bostadsrätten

Det finns inga ursäkter för mig och Odd längre när det gäller mer träning för vi har ett gym i källaren i vårt hus. Vi hade helt glömt bort det tills idag när vi skulle leta reda på en annan grej om föreningen, helt plötsligt dök det upp en ”Må bra-anläggning”. Vi tog hissen ner och där fanns ett litet gym med allt man behöver plus tv-skärm (bra när man springer) samt en relaxavdelning med bubbelbad och bastu! Alltså vad härligt. Gissa om vi kommer att hänga där framöver. Nu ska jag till Elin (frisören) och uppdatera håret innan jag åker till Barcelona imorgon sedan väntar middag hos Odds nya pappakompis!

[showhide type=”post” more_text=”Show english translation…” less_text=”Show less…”]

There are no more excuses for Odd and I not to work out because we have a gym in the basement of our apartment building. We’d completely forgotten about that until today when we were looking for something for the residents’ association and suddenly found the ”Feel Good-facilities”. We took the elevator downstairs and found a little gym that has everything you needed plus a TV screen (great for when you’re on the treadmill) and a relaxation area with a jacuzzi and a sauna! I can’t believe it. We’re going to hang out here so much in the future. Now I’m off to see Elin (my hairdresser) to update my hairstyle before I head down to Barcelona and then we’re having dinner with Odd’s new paternity friend.

[/showhide]

20140731-143812-52692299.jpg

  1. Hej
    Jag har 3 balansbollar, hoppboll och gymnastikmattor i mitt sovrum som jag koppla av på för träna skulle jag aldrig få för mig att göra utan föredra vara onyttig.

  2. Åh nice! Vilken lyx 😀

  3. Varför skulle vem som helst få nyttja gymmet det tillhör väl föreningen och då dom som valt att bo och köpa in sig i den? Vem vill ha folk utifrån på föreningens gym! Det är guld värt vi har precis samma!!

  4. Ana skriver:

    Jag förstår bara inte hur man kan glömma bort en sådan sak? Och båda två dessutom? Skumt…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..