ANNONS

En onsdag hemma

/

Det har regnat idag så vi har hållit oss hemma. Jag fick i och för sig sova ut till elva så dagen har försvunnit. När det gäller sömnen så sov Odd och jag ingenting fram till Gillis precis blev sju månader. Innan sju månader så var det vaken flera gånger varje natt men vid sju månader hände något magiskt och det blev hela nätter och det har hållit i sig hela sommaren. Därför tar Odd och jag varsin sovmorgon, och när har vi klivit upp under semestern? Strax innan hotellfrukosten stängt vid tio. Alltså har vi sovit ut varannan morgon till 10-11 varje dag. Det är mer än innan vi fick barn. Galet. Man får passa på under bra sovperiod och ledighet. Hur som helst, jag har kikat på möbler och så har vi kollat på The Office idag (typ hela säsong 3) och Odd har gjort sockerkaka. Strax blir det middag med Sheila, bara hon och jag. Hon får bebis nummer två vilken dag som helst så vi får passa på med lite vi tid!

[showhide type=”post” more_text=”Show english translation…” less_text=”Show less…”]

It’s been raining today so we’ve stayed indoors. My day was pretty much eaten up by sleep though, I got to sleep in until 11. When it comes to sleep Odd and I basically had none until Gillis turned seven months. Before then he would wake up multiple times every night but at seven months something magical happened and we had whole nights again and so far it’s stayed that way. Odd and I take turns to sleep in. When have we been getting up during vacation? Right before the hotel breakfast closed around ten. So we’ve slept until 10-11 every other morning. That’s more than we did before we had Gillis. Crazy. You have to try and squeeze as much in as you can during a good sleep period and when you have time off. Anyhow, I’ve been looking at furniture today and then we watched The Office (like, all of season 3) and Odd has made a sponge cake. We’re soon off to have dinner with Sheila, just the two of us. She’s due to have baby number two any day now so we have to try and fit some time in while we can!

[/showhide]

20140730-152416-55456690.jpg

bild (29)

The Office och Plaza interiör via Readly, ingen dålig dag. Jag har gjort en massa printscreens på vackra möbler jag vill ha. Det blev dagens #7daysinspo. Readly är partner till Spotlife och missa inte vårt erbjudande om två veckor gratis läsning, dom har massor av böcker och tidningar!

bild (30)

Ut senaste Plaza Interiör .. Drömmar om lantställe!

Odd och jag har inte berättat för er att vi faktiskt budade på ett lantställe på Vindö i sommar. Ett nyproducerat litet hus på 80 kvm fem minuter från vattnet. Dock kunde vi inte enas om priset så vi valde att inte köpa. Varannan dag ångrar jag att vi inte köpte och varannan dag kändes det klokt. Men jag tror att fler objekt dyker upp efter sommaren. Huset hade precis som ett loft som på bilden ovan som var tänkt att vi skulle ha vår dubbelsäng i. Det som var dåligt var att altanen hade morgonsol och inte kvällssol och det fungerar inte riktigt. Den är ju eftermiddags/kvällssolen som är mysig.

21
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00