Jag smet faktiskt vid lunch för ett två timmar långt möte om något väldigt spännande men tyvärr hemligt. Det var svårt att hitta ett plagg som inte skriker semester men inte heller är för varmt. Tog denna favorit från Greta, ska nog investera i fler klänningar därifrån. Mötet gick i alla fall väldigt bra, jag älskar känslan av att sitta i ett konferensrum med datorn på, kaffe bredvid och vara full av idéer. Jag känner mig så hemma i den miljön. Men nu så ska jag hem till Odd och Gillis igen, jag har trots allt semester i fem dagar till, måste njuta lite. Konferensrum och kaffeandedräkt blir det gott om sen!

[showhide type=”post” more_text=”Show english translation…” less_text=”Show less…”]

I snuck out around lunch to take part in a two hour long meeting about something really exciting that I unfortunately have to keep secret for a while longer. It’s so hard to find something to wear that doesn’t scream vacation but isn’t way too warm. I wore this old favorite from Greta, thinking about investing in more dresses from there. The meeting went really well at least, I love that feeling of being in a conference room with your laptop out, coffee next to you and a head full of ideas. I feel so at home in that environment. But now it’s time to head home to Odd and Gillis again, I’m still on vacation for another five days and I need to savor it. There’ll be loads of time to sit in a conference room with coffee breath later!

[/showhide]

20140729-150016-54016279.jpg

20140729-150021-54021142.jpg

20140729-150136-54096207.jpg

Älskar färgen Tenacity från Löwengrip Care & Color, finns här

 1. Klara skriver:

  Jättesnygg outfit! Varifrån är klockan? (:

 2. Lisa skriver:

  Hejsan
  Är väldigt förvånad över att du gillar denna ring!? Du känns som en klassisk tjej som gillar både kläder och smycken som inte går ur tiden…. Men denna ring passar liksom inte in i den kategorin! Den passar inte dig! Eller jag känner ju inte dig personligen, men som läsare så får man ändå en ide över vad du gillar!
  Ett råd från någon som jobbar med mode och smycken, investera i en fin klassisk vigselring son passar din klassiska förlovning!
  Njut nu av dina sista dagar av semester!!!

 3. Klara skriver:

  Hej Bella. Först och främst vill jag säga att lacket är jätte fint, men varför har du klippt ner dina naglar? Jag har alltid tyckt att du haft så otroligt fina långa naglar. Många som har långa naglar ser konstiga ut, men du ser så snygg ut i dina. Är det på pga barn? Går det inte ha långa naglar då?

  //Klara

 4. Emma skriver:

  Snygg klänning och vad har du för läppstift? Jättefint!! 🙂

 5. Frida skriver:

  Hej Isabella!
  Älskar greta klänningarna och tänkte beställa en från deras webbshop. Vilken storlek har du? Fått för mig att dom är stora i storleken:/
  Mvh Frida

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..