ANNONS

Rese-shopping

/

Vi åkte till NK/Mood gallerian idag för lite shopping och lunch på stan. Helt tomt i butikerna, väldigt härligt. Jag behövde köpa en ny resväska eftersom jag åker till Barcelona på fredag och min älskade blåa Rimowa har gått sönder. Jag har använt den trots ett trasigt hjul och blixtlås som inte fungerar, just för att väskan har varit med om så mycket tokigt. Alltså väldigt många knäppa reseminnen. Karibien, Miami, alperna, alla resor till Zurich. När jag skulle till Zermatt men tog fel tåg från Zurich och hamnade långt upp i Tyskland. Jag har konkat, svettats och dragit denna väska överallt. Och nu är det dags att säga hejdå och få en ny resevän. Jag ville ha en vit Rimowa men Odd plus butikspersonalen övertalade mig att Samsonite är bättre, så det fick bli en blå. Nu är vi redo för nya äventyr, kanske lite mer åt bamseklubben i framtiden. Nu ska vi shoppa vidare och sedan väntar besök hos optikern, tror min syn har blivit sämre efter graviditeten.

[showhide type=”post” more_text=”Show english translation…” less_text=”Show less…”]

We went to NK and Mood Gallerian today to do some shopping and have lunch. The shops were completely empty, which was great. I needed to buy a new suitcase since I’m going to Barcelona on Friday and my beloved blue Rimowa is broken. I’ve been using it despite it having a broken wheel and a zipper that doesn’t work, just because I’ve had that bag through thick and thin. So many crazy travel memories. The Caribbean, Miami, the Alps and all my trips to Zurich. Once when I was going to Zermatt, I accidentally got on the wrong train and ended up far up into Germany. I’ve toiled, sweated and pulled this bag around with me everywhere. Now it’s time to say good bye and get a new travel companion. I want a white Rimowa but Odd and the store staff convinced me to get a Samsonite instead, so I got a blue one. Now we’re ready for new adventures, but maybe a bit more PG friendly in the future. We’re going to do some more shopping and then I’m going to the opticians, I think that my vision got worse after the pregnancy.

[/showhide]

20140728-132246-48166534.jpg

20140728-132251-48171908.jpg

20140728-132256-48176126.jpg

Hittade fina Flattered inne på NK. Snart kommer höstfärgerna!

36
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00