2. Outfits

Jag är ju inne i ett #7daysinspo och igår så lyssnade jag och läste om människor som inspirerar mig och den gemensamma nämnaren var vikten att följa sin magkänsla. Idag så handlar inspirationen om kläder! Inte så konstigt med tanke på förra inlägget. Så många visionboard och mappar jag har fyllda av kloka citat, vackert inredda lägenheter, äkta kärlek och framgångsrika bolag men har jag något om kläder? Inte ett enda. Inte så konstigt att jag ligger lite back där om jag aldrig ägnar mig åt det mentalt. Nästa vecka är det möte med stylisten och då är det nya (höst)tag med att bygga upp garderoben, gissa om jag ser fram emot det. Ser framför mig nya jeans, ett par perfekta svarta klackar och en kashmirkappa.

Någon som jag tycker klär sig fint är Kim Kardashian. Kvinnligt utan att det blir tantigt eller tråkigt. Det är precis där jag vill befinna mig men det är såå svårt. Vilka är era stilförebilder? 

[showhide type=”post” more_text=”Show english translation…” less_text=”Show less…”]

I’m in the middle of #7daysinspo. Yesterday I listened to and read about people who inspire me. The common denominator was recognizing the importance of following your guy. Today my inspiration is about clothes! Not strange given my last post. I have so many vision boards and folders full of smart quotes, beautifully decorated apartments, true love and successful companies but do I have any with clothes? Not a single one. It’s not strange that that’s one of my weak areas when I never spend any time on it. Next week I’m meeting with my stylist and we’re going to prep me for the fall and build up my wardrobe, I’m so excited. I want to get a new pair of jeans, perfect black heels and a kashmir coat.

Someone whose style I like is Kim Kardashian. It’s really feminine without being too old or boring. That’s exactly the vibe I want to give off but it’s zoo hard. Who are your style icons?

[/showhide]

20140728-201034-72634408.jpg

20140728-201034-72634224.jpg

Det är det där med byst eller inte byst. Förra bilden som jag la upp blev väldigt bystig och idag känns det inte riktigt som jag. För några år sedan (läs: min singelperiod) visade jag gärna klyftan i vackra klänningar när jag gick ut. Men idag känns det helt fel för att jag har fått barn. Kanske är det just på grund av att amningen gjorde att jag upplevde brösten mer där av ett biologiskt skäl än något som gör att jag känner mig snygg. Jaja, får klura lite på det där.

 1. narin skriver:

  Herregud kvinna vad jag avgudar dig. Så jäva smart och klok. Du inspirerar. Väldigt klokt inlägg med byst. Man behöver inte visa bust för att lyckas som många tror , busten behöver inte visas i allalägen. love u

 2. Rachel Bilson! Framförallt hennes kläder/stylistens val i tv-serien Hart of Dixie, men även privat har hon en schysst look som hon varierar 🙂

 3. Maria skriver:

  Victoria Beckham. Sjukt bra stil! Wish i was her, alla gånger om!

  1. Lina skriver:

   Hon passar ju i allt för att hon är så skinny. Men hon har absolut grym stil. Fast hon skulle vara snygg i valfri trasa också 😉

 4. Emelie skriver:

  Jag inspireras av kristen stewart. Ledigt, tight, bekvämt och lite pojkaktigt 😀

  1. Emma skriver:

   Samma här! Rock chic liksom.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..