ANNONS

#7daysinspo

/

När jag var ute tidigt imorse och gick (plus ett sandlådestopp) så kände jag i kroppen hur jag börjar tröttna på semestern och vill komma igång igen med jobbet. Jag börjar den 4e augusti, alltså om en vecka och jag har en plan tills dess hur jag ska bli förberedd som möjligt. Det är en slags inspirations-inpackning för hjärnan. Under varje dag som är kvar på semestern så ska jag bada i inspiration. Lyssna på poddavsnitt som ger mig energi (tipsa gärna), läsa artiklar om häftiga bolag, se reportage om personer som älskar det dom jobbar med. Jag vill gotta in mig i success-storys och höra starka personer berätta om deras viktigaste frågor och engagemang. Helt enkelt, bli smittad av deras energi och power. Jag ser det som en träning inför att prestera bra under hösten. Vara på topp mentalt. Jag delar gärna med mig mer om hur jag tänker kring det och vill ni vara med så vore det kul. För min del så är inspiration bensinen till kreativitet som är det viktigaste i mitt jobb men även om ni har ett jobb som inte hänger på kreativitet så kan jag garantera att livet blir betydligt roligare om man är inspirerad :- )

Det var någon som skrev häromdagen att jag försvårar livet hela tiden med alla dessa planer och målfokus. ”Varför låter du inte bara livet tuffa på och vara nöjd?”. För vissa kanske det är behagligt men jag ser inte livet så. I mina ögon så är livet ett smörgåsbord och om jag vill så har jag möjligheten att plocka utav allt, och det vill jag såklart göra. Jag vill maximera varje dag, varje år. Några av er kanske får en klump i magen av att tänka så men jag motiveras!

Dagens topp 5 inspiratörer:

looftalet

1. Annie Lööf.

fredrik-eklund-mar-2014-gi

2. Fredrik Eklund

640_ivanka_trump_kid_instagram

3. Ivanka Trump

 

t1larg.tory.burch

4. Tory Burch, grundare av märket Tory Burch

131009192415-yellen-tapped-gi-story-top

5. Janet Yellen, vice ordförande i USA:s centralbank (har döpt ett av mina kommande läppstift i Löwengrip Care & Color efter henne)

.. Vill ni vara med? Vi kör hashtag #7daysinspo för att lägga upp saker och ting som inspirerar och motiverar er, kommer att lyfta fram era bilder i bloggen 🙂

[showhide type=”post” more_text=”Show english translation…” less_text=”Show less…”]

When I went out this morning for a walk (and a sandbox session) I felt how I’m starting to tire of being on vacation and how eager I am to get back to work. I start August 4, in a week, and I have plan for how to come back as prepared as possible. It’s kind of like inspiration- deep conditioning for my brain. During each remaining day of my vacation I want to soak up inspiration. I’m going to listen to pods that fill me with energy (suggestions welcome), read about cool companies, watch clips about people who love what they work with. I want to binge on success-stories and hear powerful people talk about the most important issues of today and their personal engagement. I really want to fee on their energy and power. I consider it mental training that will let me perform well during the fall. It’s all about staying on top of things mentally. I would like to share more about how I feel about that and if you would want to join in that’d be great. Personally inspiration is the fuel for my creativity, which is the most important part of my job, but even if you have a job that doesn’t depend on your creativity I can guarantee that your life will be so much more fun when you feel inspired.

Someone wrote the other day that I make my life more difficult with all my plans and focus on goals. ”Why don’t you just let life happen and be satisfied with what you’ve got?”. That might work for some people but I don’t see life that way. For me life is a smorgasbord and if I want to I am able to pick and choose, which is obviously what I want. I want to maximize each day, each year. Some of you might get a knot in your stomach from thinking like that but it motivates me!

My top 5 of most inspirational people:

looftalet

1. Annie Lööf.

fredrik-eklund-mar-2014-gi

2. Fredrik Eklund

640_ivanka_trump_kid_instagram

3. Ivanka Trump

 

t1larg.tory.burch

4. Tory Burch, founder of Tory Burch

131009192415-yellen-tapped-gi-story-top

5. Janet Yellen, vice chair of the Federal Reserve System (I’ve named one of my new Löwengrip Care & Color lipsticks after her)

… Do you want to join me? Use the hashtag #7daysinspo to post things that inspire and motivate you, I’m going to pick my favorite pictures for the blog 🙂 

[/showhide]

64
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00