ANNONS

Som en vägg

/

Ja med risk för att uppröra så vill jag slänga in handduken och säga, jag saknar dig typisk-svensk-sommar-med-lagom-värme-och-lite-regn. Allt är förlåtet, kom tillbaka! Denna tropiska värme som slår en i ansiktet när man går ut orkar jag inte med! Vi är fängslade hemma, att gå ut innan 18.00 GÅR inte, varken för mig, Gillis eller Christian. Tankarna går dock till er som är höggravida eller precis fått barn, tufft. Jaja, femte dagen hemma och förhoppningsvis sista. Igår gick vi ut och åt på kvällen i kvarteret när det var svalt och sedan gick vi till en park och busade av oss, alla behövde göra av med energi! Idag kommer min kusin över för fika och gos med Gillis, det blir trevligt.

[showhide type=”post” more_text=”Show english translation…” less_text=”Show less…”]

This might upset some of you but I’m ready to throw in the towel and admit that I miss typical Swedish summer with average temperatures and small showers. Everything is forgiven, come back! This tropical heat hits you in the face whenever you go outside and I can’t stand it! We are stranded at home, going out before 6 pm is IMPOSSIBLE for me, Gillis and Christian. My thoughts are with those of you who are about to give birth or just have, tough. Oh well, it’s the fifth day in the house and hopefully the last. Yesterday we went out to eat at night in the block when it was cool and then we went to a park to blow off some steam, we all really needed it! Today my cousin is coming over for coffee and cuddles with Gillis, I look forward to it.

[/showhide]

20140726-112501-41101034.jpg

Varm mops blir svalkad ”The City Way”

91
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00