ANNONS

Islatte!

/

Jag är ledsen för att uppdateringen är dålig men det blir så under semestern, håll ut till 4:e augusti när jag börjar jobba igen! Idag har Rebecca hängt här under dagen, väldigt trevligt. När Gillis sov under eftermiddagen så gjorde vi islatte och skivade melon och så la vi oss i solen på balkongen. Islatte är världens enklaste sak att göra och åh så gott i värmen. Gör en espresso eller starkt vanligt kaffe, häll ner i ett stort glas, i med 2 tsk socker, 2 dl mjölk och så krossade isbitar. Kommer bli en favorit här hemma. Nu ska vi göra hamburgare och se Batman & Robin, igår såg vi 12 Years a Slave, fantastisk film men tuff, rekommenderas!

[showhide type=”post” more_text=”Show english translation…” less_text=”Show less…”]

Apologies for slow updates, but that what it’s like during vacation times! Just hang in there until August 4 when I start working again. Rebecca has hung out with us today, which was lovely. During Gillis’ afternoon nap we made ice lattes and cut up some melon and then we laid out in the sun on the balcony. Ice lattes are so easy to make and so tasty in the heat. Make an espresso or just strong regular coffee in a big glass, add 2 teaspoons of sugar, 20 cl of milk and crushed ice. It’s going to become a favorite I think. Now we’re going to make burgers and watch Batman & Robin, yesterday we watched 12 Years a Slave. It was a great film  but difficult to watch, I recommend it though!

[/showhide]

20140726-194827-71307007.jpg

32
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00