ANNONS

Ny sommarläsning

/

Jag trodde inte att jag skulle få så mycket lästid i sommar men det fick jag så nu var det dags att beställa nya böcker. Att surfa runt bland topplistorna och klicka i böckerna i varukorgen är ett tillfälle jag värderar högt. Ingen får störa. Jag märker att min hjärna vill ”jobba” lite, lämna hängematteböckerna för lite mer utmaning och det är en rätt klassisk känsla när man är tillbaka i stan, precis som när man börjar sukta efter en höstkappa eller klämma i fötterna i ett par stövlar istället för flip-flops. Dom som står på min läslista är en bok om Kina (inser att jag kan pinsamt lite om landets historia och ekonomi), en bok av Einstein om både den speciella och allmänna relativitetsteorin, en bok om hur hjärnan fungerar och så en roman som är superhyllad bland mina vänner och den ska jag börja med – Nästan en vanlig man. Den ska vara som en Svensk version av American Psycho .. Kan knappt bärga mig!

[showhide type=”post” more_text=”Show english translation…” less_text=”Show less…”]

I didn’t think that I would have so much time to read this summer but I have so it was high time to order doe new books. I love clicking around the best sellers lists and really treasure the moment that I get to put books into my shopping basket. No one’s allowed to bother me when I’m buying books. I can tell how my brain is getting back into work mode, it’s ready to leave the hammock books for more challenging reading. I think that feeling is typical for getting back into town, it’s just like when you start wanting a fall coat or want to put on a pair of boots instead of flip flops. On my to read list at the moment is a book about China (I’ve realized that my knowledge about the country’s history and economy is embarrassingly little), a book by Einstein about the special and general relativity theory, a book about how the brain works and a novel that my friends have been raving about which is top of my list – Nästan en vanlig man (Almost a regular man). It’s said to be a Swedish version of American Psycho… I’m so excited!

[/showhide]

20140725-150917-54557204.jpg

20140725-150922-54562688.jpg

20140725-150926-54566838.jpg

38
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00