Mr French

Igår åkte Fanny och jag till Mr French för att äta middag, för min del blev det moule mariniere till varmrätt och till dessert blev choklad, kolatryffel och lavendelglass. Vi hade en väldigt mysig kväll och pratade och pratade. Det var verkligen medelhavsvärme och så fuktigt ute! Kom hem vid tolv och då satt Odd och kollade på skräck i 3D! Fy så läskigt. Jag har nog sett tre skräckfilmer någonsin och jag gör aldrig om det. Sedan la vi oss på balkongen och myste och pratade till halv två, det händer inte småbarnsföräldrar ofta kan jag tala om .. :- )

[showhide type=”post” more_text=”Show english translation…” less_text=”Show less…”]

Yesterday Fanny and I had dinner at Mr French, I had moules mariniere as a main and chocolate caramel truffle with lavender ice cream for dessert. It was a lovely evening and we just talked and talked. It’s so warm outside it really feels like mediterranean and so humid! I came home around midnight and found Odd watching a horror film in 3D. Ugh so scary. I’ve probably seen three horror movies in my life and I wouldn’t watch one again. After that we laid out on the balcony and talked and cuddled until half one, that doesn’t happen too often when you have a small baby I’ll tell you … :- )

[/showhide]

20140725-092706-34026751.jpg

20140725-092712-34032120.jpg

20140725-092719-34039177.jpg

20140725-092724-34044635.jpg

 1. Rosa skriver:

  Hej! Får man fråga vart skorna är ifrån?

 2. Malin skriver:

  Det är som tur är få bloggar som har en sådan aggressiv ton i kommentarsfältet p g a provokativa inlägg.
  De flesta bloggarna skriver om sitt intressanta liv, sin vardag och sina intressen på ett sådant sätt att det är underhållande att läsa, man går in för att inspireras och ingen kan där känna sig varken påhoppad eller provocerad, de bloggarna ger energi och inte tar densamma, då har man lyckats!

 3. Emelie skriver:

  Lavendelglass lät ju otroligt gott!

 4. Maria skriver:

  Jag kan hålla med många om vad de skriver här bland dagens kommentarer.
  Men istället för att hoppa på det tåget så tänkte jag bara säga: TUTTAR! MY GOD vilka boobisar tjejen har! Varför har inte jag sådana? Jag skulle se snygg ut i ALLT om jag hade tuttar som fyllde ut mina kläder.
  Så tuttsvallet verkar det inte vara något fel på! Kan det inte finnas vitaminer för sådant också?

 5. Malin skriver:

  Fantastiskt att du fortsätter blogga med glädje även om folk hoppar på dig. Jag börjar skratta när jag läser vad folk skriver här.

  Hår, klänning, barn….ge er. Att ni orkar. Alla lever olika liv och ser olika ut.

  Tanken är att hon delar med sig av sina sidor. Vad hon än skriver tolkar ni/letar ni fel/klagar ni. Att ni orkar. Jag är imponerad!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..