ANNONS

Say you’ll be there

/

God morgon på er!

Vilken mysig kväll det blev igår, efter en väldig trevligt middag här hemma så la Odd och jag oss på balkongen och prata pratade länge. Imorse hade jag sovmorgon, Odd och Gillis väckte mig kvart i tio med frukost som dom hade köpt på caféet nedanför. Dagens planer är lika med noll. Det är rätt skönt att vara hemma i en sval lägenhet när det är så varmt, kanske blir ett kvällsbad i kväll. Vad gör ni för något? Har ni semester eller börjar ni komma tillbaka? Igår så hörde jag förresten en cover på en låt jag älskade för många år sedan, tror de flesta av er känner igen den. Vilka minnen :- )

[showhide type=”post” more_text=”Show english translation…” less_text=”Show less…”]

Good morning!

We had such a lovely evening yesterday. After a delicious home cooked meal, Odd and I laid out on the balcony and talked for ages. This morning I had a lie-in and Odd and Gillis woke me up at quarter to ten with breakfast in bed that they had bought from the cafe on the corner. We have zero plans for today. It’s pretty great to be at home in a cool apartment when it’s so hot outside, we might go for an evening swim tonight. What are your plans? Are you on vacation or are you starting to get back into working? Yesterday I listened to the cover of a song I used to love years back, I think most of you will know it. Brings back memories :- )

[/showhide]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=YSu-PKTIhuA[/youtube]

Jag var alltid Emma när vi uppträdde, vem var du?

7
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00