ANNONS

Män & Inredning

/

Jag måste få dela med mig av en tanke som jag har klurat på länge. Det har med män och inredning att göra. Varför är det så att män jämt ska möblera alla saker runt prylar som dom gillar? Ta den här tavlan tillexempel, när jag kom hem igår hade han ställt den i fönstret (frågetecken nummer 1) med två ljusstakar, ett på varje sida (frågetecken nummer 2). Varför ska det se ut som om vi tänder ett ljus på kvällarna och ber till Mick Jagger? Eller som med tv:n. Varenda man jag har träffat har liksom utgått från TV:n som hemmets mittpunkt och liksom möblerat TV:n som en tron hemma med matchade högtalare och hundra prylar till och så är det tomt i resten av rummet. Jag har börjat kallat det för Man shui istället för Feng shui.

Nu ska jag ta tavlan och spika upp den på väggen och ställa ihop ljusstakarna. Sedan hoppa in i en klänning som inte har Gillis små små handavtryck på av jordgubbe. Ikväll kommer Odds nya pappakompis plus fru och bebis, dom som vi träffade i Båstad för några veckor sedan!

[showhide type=”post” more_text=”Show english translation…” less_text=”Show less…”]

I have to share a thought with you that I’ve been having for a while. It has to do with men and interior decorating. Why do men always place all the furniture around things they like? Look at this poster for example, when I cam home yesterday Odd had put it in the window (question mark number 1) with two candle holders, one on each side (question mark number 2). Why does he want it to look like we light candles and pray to Mick Jagger at night? The same thing happened with the TV. Every man I know sees the TV as the centre piece in the living room and treat it like some sort of throne with matching speakers and a hundred accessories whilst the rest of the room is empty. I’ve started calling in Man shui instead of Feng shui.

I’m going to take the poster and put it up on the wall and put the candle holders next to each other. After that I need to change my dress to one that doesn’t have Gillis’ handprints all over it. Tonight Odd’s new paternity friend plus his wife and baby are coming over, the same family that we met up with in Båstad a few weeks ago!

[/showhide]

20140723-150454-54294372.jpg

Nej vi ber inte till Mick, det ser bara ut så…

86
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00