Strands Veranda

Efter att vi hade checkat in på Visby Hotell så tog vi ett varv runt och spanade in allt som sker i Almedalen, denna vecka är alltid smockfull av människor och organisationer men detta år har verkligen slagit rekord, just för att det är val. Som vanligt träffar man en massa bekanta vilket är kul. När Gillis somnade i vagnen så åt vi lunch på Strands Veranda. Efter det så har vi lekt i parken med Elaine och Matheo. Idag är en lugn dag här, imorgon drar mitt jobb igång.

[showhide type=”post” more_text=”Show english translation…” less_text=”Show less…”]

After checking in at Visby Hotel we took a walk around town and checked out what’s going on in Almedalen, it’s always so full with people and organisations but this year must be a record, just because it’s an election year. Usually you run into a lot of acquaintances, which is fun. When Gillis fell asleep in the stroller we had lunch at Strands Veranda, After that we played in the park with Elaine and Matheo. Today we’re haven a quiet day and tomorrow I start working.

[/showhide]

20140630-160638-57998328.jpg

20140630-160721-58041202.jpg

 1. Vilket mysigt ställe, det ser så vackert och ljust ut, härligt att få sitta där tillsammans och ha det bra. Skönt att veta att ni tar vara på varandra.

 2. Lisa skriver:

  Vilka hemska kommentarer, men det blir väl så när den svenska avundsjukan sätter in. Dessutom har Annica Englund skrivet ner dina produkter totalt. Bl a att dom dels inte är bra och något var bara halvfullt. Men tror att du hade förstått det. Jag kan bara använda parfymfritt eftersom jag är doftallergier annars hade jag provat. Tycker ni är en härlig familj ni 4 och tror inte du tar åt dig åt dumma kommentarer.

  1. Mia skriver:

   jag tror faktiskt inte alls att de som skriver så är avundsjuka. Jag tror däremot att de är väldigt ärliga. Det blir lätt så när man skriver på nätet, man skriver det man känner eller tänker.
   Jag tror att personer som skriver vågar vara mer ärliga med vad de tänker om någon över nätet. Så tyvärr tror jag mer på den biten är den du själv syftar på vilket är avundsjukan.
   Alla är inte liksom inte intresserade av att leva någon annans liv. En del av oss icke bloggare har helt okej liv- till väldigt roliga liv också.

 3. Ebba skriver:

  Nu när ni är i fina Visby måste ni gå till mitt favoritställe när det kommer till mat, Crêperie & Logi som ligger mitt i stan! De har otroligt goda maträtter och desserter till bra priser! Kolla annars på deras hemsida http://www.creperielogi.se

 4. Nadia skriver:

  Isabella, jag har varit på din föreläsning och har en fråga. Hur skyddar man sin idé när man besöker eventuella finansiärer? Om man presenterar sin idé till höger och vänster, finns det inte risk att idén blir snodd?

 5. ladan skriver:

  Kul!
  tipsa om min blogg – missladan.wordpress.com
  skrev om 10 punkter som måste ändras i sverige!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..