Freakonomics

Nu sitter vi i bilen hela familjen. Vi är på väg mot min mamma som ska passa Christian ett tag. Svårt att ha med honom när vi är i Visby samt bilar genom Sverige och Danmark, inget drömliv för en hund. Då är en stor gård med två andra hundkompisar roligare. Efter det så åker vi till Nynäs Havsbad där vi ska stanna ikväll. Båten till Visby går tidigt imorgonbitti så det känns smidigast. Vi lyssnar på Freakonomics i bilen, min favorit-podd. Det var från början en bok som sedan blev en radio/podd. Dom tar upp samhällsfenomen med en ekonomisk och statistisk vinkel, väldigt humoristiskt och nördigt på ett lättsamt sätt. Rekommenderas!

[showhide type=”post” more_text=”Show english translation…” less_text=”Show less…”]

The whole family is in the car. We’re going to my mum’s, she’s going to look after Christian for a while. It’s hard to bring him with us to Visby and road tripping in Sweden and Denmark, it’s not a dream life for a dog. A big yard with two dogs will be more fun. After that we’re going to Nynäs Havsbad where we’re staying tonight. The boat to Visby leaves early tomorrow morning so that makes it easy. We’re listening to Freakonomics in the car, my favorite pod. It started out as a book and then became a radio show/ podcast. They talk about various social phenomenons from a financial and statistical perspective, it’s really funny and nerdy in an accessible way. I really recommend it!

[/showhide]

20140629-134327-49407486.jpg

LOADING..