ANNONS

Barbamamma

/

Vad underbart det är att vara hemma igen. Inga möten att springa på. Inga viktiga telefonsamtal som jag inte får missa. Bara superfokus på att vara mamma, matte och fru. Idag har jag, förutom skrivit, tagit en långpromenad med Gillis och Christian, sedan lekt massor och Odd har bakat en cheesecake. Odds cheesecake är verkligen den godaste som jag har ätit. Den är rätt syrlig vilket jag gillar och inte sådär dallrig med gelatin i. Har svårt för den konsistensen. Strax väntar middag och sedan ska jag läsa. Jag är kvar i ”Vårt matematiska universum” och försöker greppa det där med parallella universum.

Det är bara att glömma speed reading… :- )

[showhide type=”post” more_text=”Show english translation…” less_text=”Show less…”]

It’s so wonderful to be home again. No meetings. No important phone calls that I cannot miss. I can just focus all my attention on being a mother, dog-owner and wife. Apart from writing, I’ve been for a long walk with Gillis and Christian, played a lot and Odd made a cheesecake. Odd’s cheesecake is really the tastiest one I’ve ever tried. It’s got a bit of acidity which I like and not jelly-like the way they get when you put gelatin in them. I don’t like that kind of consistency. Now I’m about to have dinner and then I’m going to read. I’m still on The Mathematical Universe and I’m trying to wrap my head around parallel universes.

Speed reading won’t help me with this one ;- )

[/showhide]

20140628-191720-69440456.jpg

Min skjorta är ifrån Esprit och jag älskar den. Jeans från Zara. Gillis har plagg från Lindex. Jag vet inte om det syns på bilden men Gillis och jag har identiska fötter.

Denna hörna är inte klar i lägenheten, vi får snart vårt vardagsrumsbord och Jetson-fåtölj!

20140628-191733-69453805.jpg

Barbamamma – Ny favvo. Jag håller upp den och låtsas vara gosedjuret och Gillis tokskrattar!

bild (96)

… Lördagens efterrätt. Det är så lyxigt att ha en man som kan baka. Jag har stått för garneringen med bären. Jag är inte så dekorativ av mig när det gäller desserter..

57
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00