Sista jobbdagen

Sista dagen på kontoret! I eftermiddag börjar alltså min semester, fram till 4 augusti. Visst nästa vecka är jobb i almedalen men det ska bara bli roligt. Hur ska jag då tillbringa sista dagen? Jag kom till LCC-kontoret halv nio imorse och så gick vi igenom höstens produkter som kommer ut till Kronans Apotek och Nordic Feel. Jag är verkligen otroligt nöjd med båda kanalerna. Många av er har ju efterfrågat fler produkter som har Brown sugar-doften och det kommer. Vid lunch så väntar pedikyr med Sheila, dags att få sommarfina fötter. Efter det har jag möte med VJ1890 och ytterligare ett möte gällande att ..

. … Economista-podden kommer tillbaka i augusti. Fantastiskt kul!

[showhide type=”post” more_text=”Show english translation…” less_text=”Show less…”]

Last day at the office! My vacation starts this afternoon and I’m off until August 4. Next week I’m working in Almedalen but it’s just going to be fun. How am I going to spend my last day, then? I got to the LCC office at half 8 this morning and we went through the products that are coming out this fall at Kronans Apotek and Nordic Feel. I’m so pleased with both retailers. A lot of you have asked for more products with the Brown Sugar scent and they are on the way. I’m going to get a pedicure with Sheila during lunch hour, it’ll be nice to get nice feet for summer. After that I have a meeting with VJ1890 and then another meeting since..

… the Economista podd is back this August. It’ll be so much fun!

[/showhide]

 

Skärmavbild 2014-06-27 kl. 09.14.35

Klänning från Esprit/Boozt

Jag älskar verkligen min hårfärg, naturligt snygg :- )

  1. Åh, längtar megamycket tills economistapodden startas upp igen, favvon! 😀

  2. Åhh jag vill ha den klänningen. Är det länge sen du köpte den? Hittar den inte 🙁 Vad heter den?

  3. Pangsnygg! Sjukt snygg klänning på en snygg tjej!

  4. Du är verkligen helt fantastisk! En jätte stor inspirationskälla på alla möjliga plan! Längtar super mycket till augusti och podden!

  5. Är i ett tufft stadium då jag en gång för alla ska ta tag i mina ätstörda problem som jag haft de senaste 20 åren!!! Du är en stor förebild både när det gäller karriär och sundhet. En fråga: vad äter och tränar du en normal vecka! Mängd och längd? Behöver inspiration till massor och pepp till tusen! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..