ANNONS

Hos kirurgen

/

Jag kom till Danderyds medicinska tandvård efter lunch idag och hade munnen full av wasabi, fick smått panik över att ha glömt tandborsten hemma men kvinnan i receptionen gav mig en tandborste och tandkräm, så snällt. När jag satt i väntrummet så hörde jag sköterskan säga ”Spångberg?” Varpå jag höll på att glömma att det faktiskt är jag. Det var första gången jag blev uppropad på mitt nya efternamn (Löwengrip räknas ju som mellannamn). Kirurgen var snäll och fick mig avslappnad, han gick igenom mina tänder och berättade om operationen och det är ett enkelt ingrepp för dom, tur det. Jag berättade om min rädsla för nålen och så sa dom att det går att söva via andning, bra. Hur som helst, ett steg närmare. Operationen blir i höst. Nu ska jag till hotell HTL för LCC och Microsoft-eventet!

20140626-165108-60668254.jpg

10
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00