ANNONS

Bloppis Del 2

/

Som många av er vet så har jag en Bloppis på Refame. Förra veckan släppte jag första delen av olika klädesplagg och nu är allt slutsålt. Nu är det dags för del 2 och där kan ni hitta allt från klänningar till ballerinaskor. 

Ni hittar min Bloppis här!

[showhide type=”post” more_text=”Show english translation…” less_text=”Show less…”]

As many of you know I’m selling some of my clothes over at Refame. Last week I released the first load and it’s all sold out. Now it’s time for part 2 where you can find anything from dresses to ballet flats.

It’s all available here!

[/showhide]

blondinbellabloppisdel2

6
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00