Bloppis Del 2

Som många av er vet så har jag en Bloppis på Refame. Förra veckan släppte jag första delen av olika klädesplagg och nu är allt slutsålt. Nu är det dags för del 2 och där kan ni hitta allt från klänningar till ballerinaskor. 

Ni hittar min Bloppis här!

[showhide type=”post” more_text=”Show english translation…” less_text=”Show less…”]

As many of you know I’m selling some of my clothes over at Refame. Last week I released the first load and it’s all sold out. Now it’s time for part 2 where you can find anything from dresses to ballet flats.

It’s all available here!

[/showhide]

blondinbellabloppisdel2

 

  1. Är sidan refame ett skämt?? Har skickat x-antal mail både till dem och dig men får inte svar någonstans! Har vunnit en budgivning och BETALAT varan men fortfarande inte fått någon bekräftelse eller varan hemskickad.. Känner mig LURAD!

  2. My skriver:

    Är det inte smartare och mer economistatänk att spara gravidkläderna till nästa graviditet när du ändå tänkt skaffa barn ganska tätt?

  3. Lotte skriver:

    Hej, jag har ju inte fattat att vi har ett Kronans Apotek här hos oss med…. Då undrar jag ju såklart om dina produkter finns här hos oss i Älmhult med?
    http://www.lotte4.blogspot com

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..