Blandad dag

Den här dagen är verkligen blandad. Jag har två sjukhusbesök och ett coolt event ikväll. Första handlar om mitt nageltrång som är en katastrof, ska få testa en ny metod med en slags metall-skena. Besök nummer två är på Danderyds sjukhus där jag ska få träffa en kirurg angående visdomständerna som ska opereras bort under narkos. Gah. Båda två känns jobbiga. När jag åt lunch med min assistent i tisdags så försökte vi hitta en bra period för operationen efter sommaren men jag medverkar i TV, tidningar och har plåtningar varje vecka. Snacka om i-landsproblem. Eller inte ens det, offentlighets-problem.

Ikväll så har Löwengrip Care & Color en after work tillsammans med Microsoft, mix av senaste tekniken och så våra skönhetsprodukter. En underbar blandning enligt mig.

[showhide type=”post” more_text=”Show english translation…” less_text=”Show less…”]

This day is really a mixed bag. I have two doctor’s appointments but then a cool event tonight. The first one is to do with my ingrown nail, which is proving to be a disaster, so I am going to try a new method with some sort of metal rail. Visit number two is at Danderyd’s hospital where I’m meeting a surgeon to discuss the removal of my wisdom teeth. I’m anxious about both things. When i had lunch with my assistant on Tuesday we tried to decide on a good time for the operation after summer but since I’m going to be on TV, in magazines and do photo shoots every week it doesn’t fit. Talk about first world problems. Or not even that, more like public person problems.

Tonight Löwengrip Care & Color are hosting an after work session together with Microsoft, where we’ll be presenting a blend of cutting edge technology and our beauty products. That’s a wonderful combo I think.

[/showhide]

20140626-101133-36693073.jpg

Innan nattningen igår. Gillis har börjat vinka tillbaka nu när jag vinkar. Det är stort! Christian är alltid med under våra mys/sago-stunder. Dom är verkligen kompisar, vilket gör min glad. 

Mina byxor är ifrån Culture, så sköna.

 1. Vilken mysig bild! Du passar dessutom otroligt bra i den nya hårfärgen, ger ditt ansikte en mycket varmare inramning 🙂 kram!

 2. Tove skriver:

  Jag gick med nageltrång i lite mer än 3år, försökte allt möjligt för att få bort det. Gick till slut förra hösten för att operera bort nageln. Hade hört att det var ett alternativ av läkare innan men kändes inte så kul, kändes lite som en sista utväg.

  Men det var det absolut bästa jag hade kunna göra.
  Ångrar verkligen att jag inte gjorde det tidigare.
  Operation innebär, bedövning, 10min att klippa bort nageln och lägga om förband, klart. Enkelt och snabbt.

  Visst, nageln har inte helt växt ut än, fastän det gått snart 1år, och jag behövde ha förband på i några månader.
  Men det är så värt det, att slippa värken.

 3. magan skriver:

  Vilken fantstisk mamma du är Isabella. Gillis är så fin i hans ljusa hår hehe. Jag undrar om du kan visa fler bilder på Gillis rum.

 4. Linnea skriver:

  Går dina hårprodukter att få tag på på Arlanda? Kram!

 5. Hej Isabella!
  Jag ville mest berätta att jag ärvt nageltrång av min far och haft det till och från sen 10 års ålder typ. Men för nästan två år sedan kom det rejält på min ena tå, och ingen fotvårdare ville ta sig an det (en sa till och med att jag inte fick fortsätta komma dit) Min familj har alltså tjatat på mig i ca 1,5 år på att jag borde utföra en operation (min pappa har gjort över 20)
  Jag är livrädd för allt som har med sprutor, skalpeller, sjukhus, lita på läkare jag inte känner..
  Men, efter lite lugnande så har jag äntligen gjort det, operationen, och det känns såå bra! Är så stolt över mig själv, och jag har inte ont längre. Jag kan sova med foten under täcket utan att det gör ont! Så operation är verkligen att rekommendera, av en läkare som tar sig tid för dig och din rädsla. (eventuellt ge lite lugnande innan op)
  Fast inte att ta bort hela nageln, som en läkare ville göra på mig, utan bara lite på ena sidan så att tån får andas och så att nageln inte kan växa tillbaka in kanten.

  Styrkekramar till dig, från en rädd till en annan!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..