Två par glasögon

Alltså, man är ju inte direkt snygg i vanliga glasögon plus 3D. Dessutom sitter 3D väldigt dåligt på så att jag måste hålla i bågen för att de inte ska trilla av. Och det orkar jag inte om jag ska se på en hel film. Odd gillar 3D hemma men jag tycker faktiskt att det är överskattat och känner dessutom lite huvudvärk av alla effekter. Jag måste vara den tråkigaste person att se på film med, antingen somnar jag eller så tröttnar jag efter en stund och vill byta. Odd och mina vänner blir alltid tokiga ”Vadå byta?! Man ser ju klart!”. Jag ser det inte så, jag kan ge filmen några minuter, max 20 och är den inte riktigt bra så vill jag prova någon annan. Jag minns när jag kom hem till Odd när vi dejtade och han såg på en film som han sa var ”riktigt dålig”. Men han var ändå tvungen att se klart. Gör någon av er likadant? För min del så känner jag att jag slänger bort två timmar av mitt liv och det är det inte värt, jag har ju liksom bara runt 600 000 timmar kvar av livet och då godkänns inte en halvtaskig film enligt mig.

[showhide type=”post” more_text=”Show english translation…” less_text=”Show less…”]

Haha, I can’t say that 3D glasses make you look good. They really don’t fit very well so I have to hold the frame to make sure that they don’t fall off. I can’t be bothered doing that for a whole movie. Odd loves having 3D at home but I feel that it’s overrated and actually get a headache from all the special effects. I have to be the world’s most boring person to watch a film with, I either fall asleep or get sick of the film and want to change it after a big. Odd and my friends all think I’m crazy, ”what do you mean change?! You have to finish watching!”. I don’t see it like that, I give the film a few minutes, max. 20 and if it’s not good I want to watch something else. I remember going over to Odd’s while we were dating and he watched a film that he said was ”really bad”. But he still finished it. Do any of you do that? Personally I feel like I’d be wasting two hours of my life and it’s not worth it, I only have about 600 000 hours left of life and that’s not enough to watch a crappy film.

[/showhide]

20140625-221800-80280740.jpg

 1. Lesthi skriver:

  Jag tänker samma, är filmen dålig efter 30 minuter blippar jag snabbt igenom för att se hur den slutar och sen byter jag film 😛

 2. Wera skriver:

  Haha jag är likadan som dig och min sambo som odd!
  Hur dålig filmen än är SKA min sambons klart. Punkt.
  Jag byter film om filmen är RIKTIGT dålig, kan dock se klart om den är helt okej den behöver inte vara grym. Men helst sevärd såklart.

 3. Jag är exakt likadan!Är också lite av den rastlösa typen. Varför ska jag sitta och genomlida en halvtaskig film? Näe jag går och gör ngt annat i så fall, men min sambo är som Odd han ser klart oavsett hur dålig den är… 😉

 4. Maria skriver:

  Vi har samma ”problem” hos oss jag har ADD och har liksom sällan koncentrations kapaciteten att se en hel film och lessnar ofta på filmer och går och gör något annat medan min sambo måste se klart en film om man väl har börjat se den haha. känner också att jag slösar min tid om det inte är en bra film så går och viker tvätten eller något annat produktivt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..