ANNONS

Sandlådehäng

/

Jag hade en längre arbetsdag igår så jag kompenserade det med att ha en dag med min familj idag. Vi åt en mysig frukost hemma, såg klart sista avsnittet av Orange is the New Black (åh så bra!) när Gillis tog morgontuppluren och sedan var vi på Tennstopet och åt lunch. Efter det så var i parken så att Christian fick springa av sig och avslutade i sandlådan på vår innegård. Gillis älskar sandlådan. Dessvärre upptäckte jag idag att spindlarna också gör det. Jag är inte rädd för småkryp eller insekter men visst äcklas man lite när man plockat bort spindel nummer 8. Från början så lyfte jag spindeln med spaden och la den i gräset bredvid men sedan tappade jag tålamodet och spaden fick ett annat syfte…

[showhide type=”post” more_text=”Show english translation…” less_text=”Show less…”]

I worked a bit extra yesterday so I compensated today by spending more time with my family. We had a cosy breakfast at home, watched the latest episode of Orange is the New Black (so good!) while Gillis had his morning nap and then we went to Tennstopet for lunch. Following that we hung out in the park where Christian could run around for a bit and then we finished off the big outing in the sandbox in our courtyard. Gillis loves the sandbox. Unfortunately, spiders do to as I discovered today. I’m not afraid of insects but you do get a bit grossed out when you remove spider number 8. To begin with I lifted the spider with a spade and placed it on the grass but after a while I lost my patience and put the spade to different use…

[/showhide]

bild (94)

Gillis har en kofta från Ralph Lauren/Babyshop, tights och strumpor från Polaran & Pyret

20140625-135759-50279919.jpg

20140625-135815-50295904.jpg

20140625-135819-50299224.jpg

Jag klippte förresten luggen på Gillis igår, han föddes med en rejäl kalufs

15
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00