ANNONS

Tillbaka i stan

/

Det tog tid att komma hem, halv 10 imorse lämnade vi La Zenia och för 30 minuter sedan så kom vi hem till Kungsholmen. Att flyga från Skavsta är nog inget jag gör om, för långt bort! Och Ryanair är inte så hemskt som det låter men det går ju inte att jämföra med konkurrenterna. Fick förresten höra något intressant om Ryanair. Då och då så står det ju i media att ”Ryanair tar betalt för toaletterna” eller ”Nu blir det ståplatser”. Allt detta är bara en smart PR-kampanj för att få oss att tro att flygbolaget verkligen är det billigaste alternativet. I själva verket är priserna rätt normala och planer på att göra ståplatser är bara PR-trick. Och visst har det fungerat. Alla tidningsartiklar om att bekvämligheten sänks gör ju att vi tänker att dom är billigast utan att faktiskt jämföra vad biljetten kostar.

Jag är själv en av dom som gått på allt!

Hur som helst. Känns skönt att vara hemma, speciellt i vår nya lägenhet! Odd gick och handlade direkt och jag gav Gillis middag. Hans favorit just nu är bolognese från HiPP, ekologiskt. Har ätit lite själv och den är faktiskt inte så tokig (för att vara på barnmatsburks-skaka). Det blir en lugn lördagskväll hemma hos oss. Natta bebis, ta en dusch, äta en god middag och se filmen Up In The Air. Förresten, i Spanien blev jag tokig i glass-smaken Dulche de Leche, finns det i Sverige? Är det kondenserad mjölk?

[showhide type=”post” more_text=”Show english translation…” less_text=”Show less…”]

It took time to get home, we left La Zenia at 9:30 this morning and we only got back to Kungsholmen 30 minutes ago. I don’t think that I’ll be flying from Skavsta again, it’s too far away! And Ryanair may not be as bad as it sounds but it has nothing on its competitors. I heard something interesting about Ryanair a while ago. From time to time you can read headlines like ”Ryanair charges for the toilets” or ”Standing place will become available”. All of that is only smart PR-campaign to make us think that it is really the best budget option. In reality the prizes are pretty average and the plans for standing places are only a PR-stunt. And it’s worked. All the articles about their lowering the comfort on their flights make us think that they are the cheapest without actually comparing ticket prizes.

I’m one of the people who have bought it completely!

Anyways. It’s good to be home, especially in our new apartment. Odd went grocery shopping as soon as we got back and I fed Gillis. His favorite at the moment is bolognese from HiPP, organic. I’ve tried it, and it’s not too bad (on the kid food scale). We’re going to have a quiet night in. Put the baby to bed, have a shower, eat a nice dinner and watch the film Up in the Air. By the way, when I was in Spain I became obsessed with the ice cream flavor Dulche de Leche, is that available in Sweden? Is it condensed milk?

[/showhide]

20140531-183036-66636268.jpg

80
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00